povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
SJEVERNA AMERIKA

ZABAVNI VIKEND U LAS VEGASU

5.790kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanjem zrakoplovom u Las Vegas
Polasci: 27.09., 27.10.*, 30.11. 2018; 07.02., 22.02., 29.03., 27.04., 22.06., 27.09., 29.10., 28.11. 2019 ILI PO ŽELJI ZATVORENIH GRUPA
6 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija

Upoznajte sjevernu Ameriku i njene raznolike kulture, prostrane krajolike i milijunske gradove. Posjetite  grad koji nema povijesnih ili prirodnih znamenitosti, ali ima veličanstvene hotele u stilu značajnih gradova kao što su Luxor, New York New York, Venetian, Ceasars Palace, Treasure Island. Zbog zabavnih i turističkih sadržaja, Las Vegas je zaslužio nadimak „Svjetska prijestolnica zabave“. Provedite vrijeme na ulici Strip ili zaigrajte na nekom od igraćih aparata na kojima možete zaraditi vrtoglavo bogatstvo. Ukoliko ne uspijete u tome, nemojte biti razočarani, već uživajte u zabavi koju pruža ovaj legendardni grad.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – LAS VEGAS let, noćenje
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke). Prijava na let preko europske zračne luke u Las Vegas. Po pristanku, slijedi prijevoz do hotela i kraći panoramski razgled gradskih znamenitosti. Ukoliko bude vremena, prošetati ćemo najpoznatijom ulicom Strip odnosno Las Vegas Boulevard na kojoj se nalaze svi značajniji hoteli, brojne suvenirnice, restorani, noćni klubovi i barovi. Las Vegas je bliješteći kockarski grad, gdje svaki hotel u okruženju neonskih blistavih svjetala čini atrakciju za sebe. Noćenje.

2., 3. I 4. DAN LAS VEGAS SVJETSKA KOCKARSKA MEKA  noćenje
Razgledajte grad koji nema povijesnih ili prirodnih znamenitosti, ali ima veličanstvene hotele u stilu značajnih gradova kao što su Luxor, New York New York, Venetian, Ceasars Palace, Treasure Island. Las Vegas, glavni grad savezne države Nevada u prijevodu znači »Livada«. Mormonski je doseljenik u 19 st. na putu iz Los Angelesa ovo područje opisao kao „lijepi komad travnjaka“. Upravo je taj komad travnjaka usred pustinje doživio nevjerojatnu transformaciju. Nastalo je najpopularnije kockarsko mjesto na svijetu u kojem je prvi casino otvorio Bugsy Siegl, prvi hollywoodski gangster. Zbog zabavnih i turističkih sadržaja, Las Vegas je zaslužio nadimak „Svjetska prijestolnica zabave“. Provedite vrijeme na spomenutoj ulici Strip ili zaigrajte na nekom od igraćih aparata na kojima možete zaraditi vrtoglavo bogatstvo. Ukoliko ne uspijete u tome, nemojte biti razočarani, već uživajte u zabavi koju pruža ovaj legendardni grad. Mogućnost dodatnih izleta: Hooverova brana, izlet u Grand Canyon, izlet Hop on/Hop off, izlet u Valley of Fire, predstava Cirque du Soleil, VIP party pass (u slučaju manjeg broja putnika, s vama će biti engleski vodič). Noćenje.

5. DAN LAS VEGAS – EUROPSKA ZRAČNA LUKA  let
Slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku. Prijava na let do jedne od europskih zračnih luka.

6. DAN EUROPSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB
Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija, mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).


Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 5.790 kn* min. 25 putnika
Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 930 kn
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 2.670 kn *

* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse (9.390 kn). Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelu 3/4* na bazi noćenja, autobusne prijevoze po programu, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: zrakoplovne pristojbe 2.670  kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 990  kn, fakultativne izlete: razgled Grand Canyona iz helikoptera - od 150 USD (plaćanje na licu mjesta), Hooverova brana 530 kn, izlet u Grand Canyon 840 kn, izlet Hop on/Hop off od 350 kn (1 dan) i od 460 kn (2 dana), izlet u Valley of Fire 1.150 kn, predstava Cirque du Soleil od 990 kn, VIP party pass od 530 kn (plaćanje prilikom rezervacije), dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače, vizu (obavezna, samostalno ishođenje u američkoj ambasadi), osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/dolazne zračne luke.

Viza: građani Republike Hrvatske trebaju vizu za SAD. Vize se izdaju u Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu individualno. Sve informacije o vizi su objavljene na web stranici zagreb.usembassy.gov. Prilikom rezervacije je potrebno priložiti kopiju prve i zadnje stranice putovnice.

Napomena: po američkim standardima, u većini američkih hotela u cijenu noćenja doručak nije uključen, ali su na raspolaganju u hotelskim restoranima uz doplatu. Raspored razgleda je podložan promjenama jer se prilagođava zrakoplovnom prijevozu.

Opće napomene(vrijede za sva putovanja u SAD): Cijena putovanja je izračunata na dan 15.02.2018 Organizator putovanja pridržava pravo na promjenu cijene sukladno valutnim promjenama ili promjenama zrakoplovnih tarifa (skuplje gorivo ili povećanje zrakoplovnih pristojbi), koje utječu na cijenu putovanja, u skladu sa propisanim zakonom. O mogućoj promjeni cijene putovanja (ista se može povećati za najviše 10% prodajne cijene objavljene u programu), organizator je dužan obavijestiti putnika najkasnije 20 dana prije putovanja.


Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.