povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
JUGOISTOČNA AZIJA

VIJETNAM

HIT PUTOVANJE
11.650kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom u Vijetnam
Garantirani polasci: 15.02., 23.03., 21.04.2019.
Polasci: 20.10., 17.11., 20.12.2018; 22.06., 26.10., 23.11.2019.
11 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – HANOI  let, obroci tijekom leta
LET U VIJETNAM
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke u Hanoi.

2. DAN HANOI  večera, noćenje
GRADSKA ATMOSFERA
Putovanje jugoistočnom Azijom ćemo započeti u jednom od najčarobnijih azijskih gradova, Hanoi. Ovaj grad kao političko i upravno središte Vijetnama, smješten je na sjeveru, na plodnom području Crvene rijeke gdje se proizvodi najveća količina riže u zemlji. Prijevoz do hotela. Nakon kraćeg odmora, krenuti ćemo u grad tradicionalnim triciklima do starog dijela grada gdje ćemo osjetiti pravu gradsku atmosferu. Šetnja živahnim gradskim središtem i uživanje u jednom od ugodnih barova. Večera i noćenje.

3. DAN HANOI  doručak, ručak, noćenje
MAUZOLEJ HO CHI MIN-A
Doručak. Cjelodnevni razgled grada ćemo započeti u labirintu uskih ulica stare gradske jezgre koje su već stoljećima ostale netaknute, a nazvane su po raznim obrtima koji su još uvijek aktivni u gradu. Šetnja pokraj jezera Sword, do Hrama književnosti i prvog državnog sveučilišta, Pagode na jednom stupu, pagode Tran Quoc, tržnice Don Xuan, sve do svetišta Thanh kod zapadnog jezera. Ručak u međuvremenu. Obilazak etnološkog muzeja i mauzoleja Chi Minh-a. U večernjim satima nas očekuje tradicionalna, zanimljiva predstava lutaka na vodi. Noćenje.

4. DAN HANOI – HALONG doručak, ručak, večera, noćenje
OSMO ČUDO SVIJETA U ZALJEVU HALONG
Nakon ranijeg doručka, slijedi vožnja kroz slikovitu pokrajinu do osmog čuda svijeta, veličanstvenog i tirkiznog zaljeva Halong i njegovih više od 3000 otočića. Po dolasku, slijedi ukrcaj na brod i upoznavanje s našim bogatim programom. Očekuje nas dvodnevno krstarenje zaljevom, pokraj otočića i egzotičnog raslinja, obilasci špilja i vožnja s kajacima te istraživanje sela na vodi gdje još uvijek živi lokalno stanovništvo. Prije večere ćete imati mogućnost pripremiti pravi tradicionalnu večeru (tečaj). Nakon večere, predlažemo da se opustite uz masažu ili jednostavno uživate na palubi. Noćenje.

5. DAN HALONG – HANOI – HUE  unutarnji let, doručak, ručak, noćenje
JUTARNJI TAI CHI
Nakon doručka, imati ćete priliku naučiti osnovne pokrete Tai Chi-a na brodu. Nastavak krstarenja do ručka. Povratak u Hanoi, od kuda slijedi let u Hue, važno kulturno i političko središte središnjeg Vijetnama. Smještaj u hotel i kraće vrijeme za osvježenje. Noćenje.

6. DAN HUE – DANANG – HOI AN  doručak, ručak, noćenje
MIRISNA RIJEKA HUONG
Doručak. Odlazak do mirisne rijeke Huong i vožnja s čamcima do jednog od najvažnijih simbola grada – pagode Thien Mu, u kojoj ćemo razgledati grobnice slavnog kralja Tu Duc-a. Slijedi obilazak citadele sa zabranjenim gradom i njegovog glavnog ulaza, palače Supreme Harmony i hrama Nguyen. Nastavak putovanja prema bajkovitom gradu Hoi An, preko slikovitog prijelaza Hai Van i s usputnim razgledom muzeja kulture Cham. Dolazak u bajkoviti grad Hoi An je predviđen u večernjim satima, smještaj i noćenje.

7. DAN HOI AN  doručak, noćenje
BAJKOVITI GRAD HOI AN
Doručak. Grad Hoi An se nalazi pod zaštitom UNESCA. Otići ćemo u šetnju gradom, pokraj slavnog japanskog mosta, šarolikih starih kuća, brojnih lanterni, galerija, hrama Quang Dongn Phuckien i tržnice. U poslijepodnevnim satima slijedi zabavna vožnja biciklima kroz prekrasne tropske krajolike do ljupkog sela Tra Que. Biti će vremena za ugodno druženje s lokalcima koji će nam ponuditi piće dobrodošlice i ispričati nešto više o uzgoju povrća te pred nama pripremiti vijetnamske „spring rolls“. Povratak u grad i slobodno vrijeme. Noćenje.

8. DAN HOI AN – HO CHI MINH  unutarnji let, doručak, ručak, noćenje
FRANCUSKI ŠARM U VIJETNAMU
Nakon doručka slijedi vožnja u zračnu luku i let u Ho Chi Mihn, živahni grad na jugu Vijetnama. Očekuje nas kaos, gradska vreva i zvukovi motora koji gradu daju poseban doživljaj! Razgledati ćemo zgrade iz razdoblja francuskog kolonijalizma, katedralu Notre Dame, Palaču ponovnog ujedinjenja i posjetiti kinesku četvrt Cholon. Dan ćemo privesti kraju na značajnoj tržnici Binh Tray. Noćenje.

9. DAN HO CHI MINH – VINH LONG – HO CHI MINH  doručak, ručak, noćenje
PLOVIDBA DELTOM RIJEKE MEKONG
Nakon doručka slijedi vožnja do najplodnijeg poljoprivrednog područja Vijetnama odnosno delte rijeke Mekong. Slijedi uzbudljiva vožnja s čamcima kroz riječne kanale, pokraj rižinih polja i ribarskih sela s tipičnim kućicama na vodi u kojima živi lokalno stanovništvo. Posjet plutajućoj tržnici Cai Be i uživanje u slasnom tropskom voću. Povratak u Ho Chi Minh i noćenje.

10. DAN HO CHI MINH – CU CHI TUNELI – EUROPSKA/ AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let
CU CHI TUNELI
Nakon ranijeg doručka, slijedi vožnja do znamenitih Cu Chi tunela odnosno više od 250 km podzemnih rovova koji su nastali u vrijeme rata protiv američkih snaga. Slobodno vrijeme za razgled preostalih znamenitosti Ho Chi Minh-a. Prijevoz do zračne luke i let prema europskoj/azijskoj zračnoj luci.

11. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB
Po dolasku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb odnosno Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).


Redovna cijena: 12.420 kn

Posebna cijena za polazak 23.3.2019 & 21.4.2019   (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 11.650 kn

Doplata za manji broj putnika ( do 24 putnika): 1.540 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 2.430 kn

* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.


Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, tri unutarnja leta po programu (Hanoi - Hue, Hue - Ho Chi Minh, Ho Chi Minh - Siem Reap), smještaj u hotelima 3* (jedno noćenje na brodu u dvokrevetnoj kabini), obroke prema programu (doručak u hotelima, ručak i večera i u lokalnim restoranima), prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama, večeru uz tradicionalni ples Apsara u Siam Reapu, lutkarsku predstavu, usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: pristojbe zračnih luka 2.430 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 2.160 kn, vizu – plaćanje na licu mjesta 45 USD, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 50 USD, osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.

Popusti: za dijete do 12 god. u pratnji dvije odrasle osobe - na upit.


Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.