povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
AUSTRALIJA I NOVI ZELAND

VELIKA AUSTRALSKA TURA

27.160kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom u Australiju
Polasci: 20.10.,24.11.2018; 16.02.,16.03.,26.04.,10.08.,19.10.,23.11.2019.
14 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija

Australija je otok, država i kontinent u jednom. Država Aboridži¬na i klokana je privlačna prije svega zbog svoje raznolikosti. Ot¬kriti će vam tajanstvene prašume i prostrane pustinje koje tijekom oluja svjetlucaju u raznim bojama. Osjetiti ćete puls kozmopolitskih gradova i savladati velike međugradske udaljenosti. Vrijeme neka stane na dugim pješčanim plažama i tijekom istraživanja podvod¬nog svijeta na prekrasnom Velikom koraljnom grebenu.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – MELBOURNE  let
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Venecija, Ljubljana – uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke prema Australiji.

2. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – MELBOURNE  let, obroci tijekom leta, noćenje
DOLAZAK U MELBOURNE
Predviđeni dolazak u Melbourne u večernjim satima. Transfer do hotela i smještaj. Noćenje.

3. DAN MELBOURNE  doručak, noćenje
SPORTSKI MELBOURNE
Doručak. Melbourne je grad brojnih parkova, muzeja, botaničkih i zooloških vrtova. Osim toga, to je i sportski grad u kojem se često odrđavaju sportski turniri kao što su Grand Slam i Formula 1. Odlazak u razgled grada i obilazak talijanske četvrti Carlton, stadiona Olimpijskih igri, rijeke Yarra, stanice Spencer, gradske vijećnice i vrtova Fitzroy. Slobodno vrijeme u poslijepodnevnim satima, povratak u hotel i noćenje.

4. DAN MELBOURNE I PHILIP ISLAND  doručak, kasni ručak ili večera, noćenje
MELBOURNE I PINGVINI
Doručak. Nastavak s razgledom grada. Obilazak gradske tržnice Victoria Market i šetnja do plaže boemske četvrti St. Kilda. Poslijepodne slijedi odlazak na poludnevni izlet do Philip Islanda. Posjetiti ćemo farmu Churchill Island i saznati kako su živjeli prvi doseljenici. Nastavak do Koala Centra i susret sa najsimpatičnijim australskim životinjama. Kasni ručak/ večera na putu. Za kraj, posjetiti ćemo Penguin Parade Visitor Centre te uživati u pogledu na pingvine i lijepi zalazak sunca. Povratak u Melbourne. Noćenje.

5. DAN MELBOURNE – VELIKOOCEANSKA CESTA (GREAT OCEAN ROAD)  doručak, ručak, noćenje
VELIKOOCEANSKA CESTA I 12 APOSTOLA
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet do znamenitih 12 apostola. Vožnja obalnom velikooceanskom cestom “Great Ocean Road“, pored australske periferije, veličanstvenih monolita i lijepog mora. Biti će vremena za fotografiranje, šetnju i slušanje priča o nasukanim brodovima. Ručak na putu. Povratak u hotel i noćenje.

6. DAN MELBOURNE – CAIRNS  doručak, noćenje
LET U CAIRNS
Doručak. Prijepodnevni let prema sjeverozapadnom dijelu Australije, u grad Cairns, koji se nalazi u saveznoj državi Queensland. Cairns je jedna od najsunčanijih australskih destinacija, u čijoj se blizini nalazi znameniti Veliki koraljni greben. Po dolasku, smještaj u hotel i noćenje.

7. DAN VELIKI KORALJNI GREBEN  doručak, ručak, noćenje
KRSTARENJE GREAT BARRIER GREBENOM
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet do znamenitog Velikog koraljnog grebena. Očekuje nas uzbudljiv dan, ronjenje među šarenim ribicama i koraljima. Ručak na brodu. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme u večernjim satima. Noćenje.

8. DAN CAIRNS – KURANDA  doručak, noćenje
RUDARSKI GRAD KURANDA I ABORIDŽINI
Doručak. Slobodan dan za samostalne aktivnosti. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet s vlakom u rudarski grad Kuranda. Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu suvenira. Spust žičarom Skyrail do doline i jezera Caravonica te posjet kulturnom parku Tjapukai i kulturnom centru Aboridžina. Povratak u hotel kasno poslijepodne. Noćenje.

9. DAN CAIRNS – OLGAS – ULURU  doručak, noćenje
UPOZNAJMO ABORIDŽINE
Doručak. Jutarnji transfer do zračne luke i let u Uluru. Vožnja do gorja Olgas i nacionalnog parka Kata Tjuta u blizini najvećeg monolita Uluru, koji je oduvijek bio sveto mjesto Aboridžina. Obilazak kulturnog centra Aboridžina u kojem ćemo saznati nešto više o njihovoj kulturi. Dan ćemo privesti kraju fotografirajući boje monolita tijekom zalaska sunca. Noćenje.

10. DAN OLGASI – ULURU – SYDNEY  doručak, noćenje, let
ULURU – SVETA PLANINA
Doručak. Odlazak na izlet u ranim jutarnjim satima do podnožja Ayers Rocka. Mogućnost uspona na vrh i uživanje u pogledu na izlazak sunca. Slobodno vrijeme za šetnju oko monolita, nakon čega slijedi odlazak do Mititjulu pećine u kojoj ćemo razgledati brojne slike i zapise Aboridžina. Slijedi prijevoz do zračne luke i let u Sydney. Transfer do hotela. Noćenje.

11. DAN SYDNEY  doručak, noćenje
MONDENI AUSTRALSKI GRAD
Doručak. Razgled ćemo započeti s obilaskom najstarije četvrti Rocks i Circular Quay-a gdje ćemo saznati nešto više o povijesti grada. Šetnja do jedne od najpoznatijih australskih građevina Sydney Opera House s pogledom na Harbour Bridge. Vožnja kroz Chinatown, Darling Harbour i središte noćnog života Kings Cross, a za kraj obilazak jedne od najljepših svjetskih plaža, Bondi Beach. Slobodno poslijepodne za uživanje u gradskoj atmosferi. Noćenje.

12. DAN SYDNEY - PLAVE PLANINE - SYDNEY   doručak, noćenje
PROSTRANE ŠUME EUKALIPTUSA
Doručak. Izlet do Plavih planina (Blue Mountains). Najprije ćemo posjetiti Wildlife park, stanište brojnih australskih životinja kao što su klokani, koale, emui i razne ptice. Nastaviti ćemo vožnju slikovitim krajolikom do područja Blue Mountains, koje se prostire na gotovo 250.000 hektara s bogatom florom i faunom, šumom eukaliptusa i prekrasnim liticama. Vožnja žičarom i uživanje u pogledu na “Tri sestre“. Povratak u Sydney. Noćenje.

13. DAN SYDNEY – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let
NASTAVAK S RAZGLEDOM GRADA
Doručak. Nastavak s upoznavanjem grada. Predlažemo posjet atraktivnom akvariju ili uživanje na plaži Bondi beach. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na prekrasno krstarenje zaljevom ili razgled unutrašnjosti Sydney Opera House. Poslijepodne slijedi transfer do zračne luke i prijava na let prema europskoj/azijskoj zračnoj luci.

14. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB  let
Po dolasku u europsku/azijsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).


Redovna cijena: 28.320 kn

Posebna cijena za polazak 25.01.2019 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 27.160 kn

Doplata za manji broj putnika (od 15-24 putnika): 2.310 kn*
Doplata za manji broj putnika (do 14 putnika): 4.620 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 6.250  kn *

* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, unutarnje letove prema programu, smještaj u hotelima 3/4* na bazi noćenja s doručkom, ostali obroci po programu, prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama, usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: pristojbe zračnih luka 6.250 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 5.990 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 60 EUR, vizu (obavezna; uz doplatu; eVisitor viza - subclass 651), osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.

Popust: dijete do 12. god u pratnji dvije odrasle osobe 5 %.


Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.