povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
RUSIJA, ROSTOV NA DONU

SP U RUSIJI 2018. - UTAKMICA HRVATSKA-ISLAND

RASPRODANO!
5.790kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

RASPRODANO!

RASPRODANO!

 

1. dan, utorak 26.6.2018: ZAGREB – ROSTOV NA DONU – ZAGREB
Sastanak putnika u ranim jutarnjim satima u zagrebačkoj zračnoj luci „Franjo Tuđman”. Prijava na direktni let posebnim zrakoplovom (Adria Airways) u Rostov na Donu u 7.45 sati. Po dolasku oko 10.45 sati po lokalnom vremenu, slijedi organizirani prijevoz do centra grada i slobodno vrijeme. Odlazak na stadion je predviđen oko 17.00 h. Utakmica između Hrvatske i Islanda započinje u 20.00 sati. Nakon završetka utakmice, slijedi organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na direktni let posebnim zrakoplovom u 1.15 sati (Adria Airways), s predviđenim dolaskom u Zagreb u 4.15 sati po lokalnom vremenu.


Cijena po osobi: 5.790 kn + zrakoplovne pristojbe 690 kn


Cijena uključuje:

 • prijevoz posebnim charter zrakoplovom na relaciji Zagreb – Rostov na Donu – Zagreb
 • organizirani prijevoz na relaciji zračna luka – centar grada – stadion – zračna luka,
 • hrvatskog pratitelja putovanja,
 • troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:

 • zrakoplovne pristojbe 690 kn (obavezna doplata)
 • ulaznicu za nogometnu utakmicu Hrvatska – Island
 • vizu za Rusiju (475 kn + 100 kn posredovanje)
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (preporuka)
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“.

*PREDVIĐENA VREMENA LETOVA:
26.06. ZAGREB – ROSTOV NA DONU 07.45 - 10.45
27.06. ROSTOV NA DONU – ZAGREB 01.15 - 04.15

Viza za Rusiju: obavezna, osim u slučaju posjedovanja FAN ID-a koji je besplatan.

Procedura i dokumenti potrebni za ishođenje vize za hrvatske državljane:
•ispunjen obrazac i osobno potpisan (nakon dostavljenog obrasca, Palma travel izrađuje on-line vizu te šalje putnicima na potpis),
•fotografija veličine 3,5 x 4,5 cm, sa svijetlom pozadinom,
•putovnica koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju i imati najmanje dvije prazne stranice,
•polica putnog zdravstvenog osiguranja premije 30.000 eur na ime putnika, bez obzira na period boravka.

FAN ID

Ukoliko imate ulaznicu za bilo koji utakmicu SP 2018, onda imate pravo ući u Rusku Federaciju bez vize, ali isključivo uz Fan ID, takozvanu putovnicu navijača. Fan ID (putovnica navijača) je dokument koji moraju imati svi navijači, koji planiraju posjetiti utakmicu/e Svjetskog prvenstva 2018, kako bi ušli na stadion. Fan ID je dokument poput akreditacije s Vašom slikom i osobnim podacima. Fan ID je obavezan za sve navijače utakmica Svjetskog prvenstva 2018, uključujući i djecu. Samo vlasnici ulaznica mogu dobiti Fan ID, dakle nemoguće je aplicirati za Fan ID prije nego li kupite ulaznicu za utakmice svjetskog prvenstva u Rusiji.

Kako bi dobili Fan ID trebate se registrirati na https://www.fan-id.ru/registration.html?locale=EN i popuniti obrazac za prijavu. Vaš zahtjev za ishođenjem će biti razmotren u roku 72 sata nakon kojeg ćete dobiti obavijest o statusu Fan ID-a. Fan ID se izdaje jednom za sve utakmice Svjetskog prvenstva 2018 bez obzira koliko utakmica ćete posjetiti.

Palma travel može također ishoditi Fan ID, a za isto potrebno je dostaviti: kopiju putovnice, sliku 3,5×4,5 u jpg formatu, broj ulaznice, broj mobitela i e-mail, i adresa na koju želite da Vam se poštom pošalje putovnica navijača. Cijena usluge je 125 kn.

Fan ID je potreban svim navijačima za ulazak na stadion. Uz Fan ID i valjanu putovnicu strani državljani koji dolaze u Rusku Federaciju kao navijači, imaju pravo na višekratni ulaz u Rusiju bez vize, ali ne ranije od 10 dana prije datuma održavanja 1. utakmice Svjetskog prvenstva, i ne kasnije od 10 dana nakon održane zadnje utakmice Svjetskog prvenstva 2018.

Tijekom registracije za Fan ID možete izabrati način preuzimanja putovnice navijača: „poštom” gdje navedete adresu dostave. Sms porukom ili e-mailom ćete dobiti obavijest da je Fan ID poslan, s kodom za praćenje pošiljke. Pošiljku možete pratiti na internetskim stranicama Ruske pošte: www.pochta.ru/tracking Rok isporuke Fan ID-a u inozemstvo iznosi do 30 dana.

Program je podložan promjenama koje mogu nastati zbog ad hoc mjera i regulacija poduzetih od strane ruske države, lokalnih vlasti, FIFA-e.

Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Palma travel d.o.o. zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr


Načini plaćanja:

 • gotovina, Internet bankarstvo
 •  American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
 • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
 • Ostale kartice: jednokratno
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.