povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
SJEVERNA AMERIKA

SUNČANA FLORIDA I BAHAMI

HIT PUTOVANJE
11.820kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom na Floridu i Bahame
Polasci: 29.09., 20.10., 13.11., 05.12. 2018., 26.01., 14.02., 30.04., 21.06., 22.09., 27.10., 22.11., 06.12. 2019.
10 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija

Upoznajte sjevernu Ameriku i njene raznolike kulture, prostrane krajolike i milijunske gradove. Posjetite neke od najpopularnijih američkih gradova - Miami i mondeni South Beach. Doživite noćni život Miamija, razgledajte Napels, jedan od najbogatijih američkih gradova, a zatim se zabavite u zabavnom parku Walt Disney World koji mnogima predstavlja ostvarenje snova. Bahame čini 700 otoka od kojih je naseljeno svega 30, a 15 otvoreno za turiste. Uživajte na bijelim, pješčanim plažama dok vam pogled počiva na tirkizno-plavim bojama mora. More, sunce i užitak!

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – MIAMI  let, noćenje
DOBRODOŠLI NA FLORIDU
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske zračne luke u Miami. Po dolasku, prijevoz do hotela i smještaj. Po želji, odlazak u šetnju. Miami je atrakcija za sva generacije! South Beach i Miami Beach nisu samo plaže, već predstavljaju način života! Miami je šarolik i živahan što pokazuje i tijekom noćnih sati kada imate bezbroj mogućnosti za doživljaj dobre zabave. Ovo je grad u kojem riječ „dosada“ ne postoji. Noćenje.

2. DAN MIAMI – NAPELS – FORT MAYERS – ORLANDO  noćenje
ZAPADNA OBALA FLORIDE
Vožnja na zapadnu obalu Floride i mjesta Napels, jednog od najbogatijih američkih gradova. Nekoć ribarsko naselje, danas je mjesto u kojem žive pretežito dobrostojeće obitelji. U Napelsu se kuće prodaju za 40 i više milijuna dolara. Kraće zaustavljanje i nastavak vožnje kroz Fort Mayers preko Winter Havena u Orlando, grad tematskih i zabavnih parkova. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. DAN ORLANDO  noćenje
U GRADU ZABAVE I AVANTURA
Zabavni park Walt Disney World mnogima predstavlja ostvarenje snova. U parku se nalazi čak 8 zabavnih parkova od kojih je najpoznatiji Magic Kingdom – zemlja avantura. Osim njega, uživati ćete i u Epcot centru – svijetu budućnosti, mašte i fantazije. Na raspolaganju vam je i Disney Hollywood studio Universal Studios, u kojem ćete doživjeti svijet filma, kaskadera i fascinantnih filmskih trikova. Šteta bi bilo ne posjetiti i SeaWorld s delfinima, pingvinima, kitovima, morskim lavovima i kornjačama. Očekuje vas cjelodnevna zabava! Noćenje.

4. DAN ORLANDO – CAPE CANEVERAL – KRSTARENJE PO BAHAMIMA  ručak, večera, noćenje
SVEMIR, ZNANOST I ADRENALIN
Rani odlazak do Kennedy svemirskog centra, gdje vas očekuje poučna i nezaboravna pustolovina koja se može doživjeti samo na Floridi. Upoznati ćete astronaute koji su bili u svemiru, čuti njihove priče i saznati nešto više o najnovijoj svemirskoj tehnici kao i o povijesti svemira te najnovijim spoznajama. Nakon razgleda slijedi vožnja u Miami i poslijepodnevni ukrcaj na brod. Miami je luka velikih pomorskih brodova od kuda kreću luksuzna krstarenja po Karibima i Bahamima. Smještaj u unutarnjim kabinama i početak morske bajke prema otočju Bahami, poželjnom turističkom odredištu. Večera i noćenje.

5. DAN KRSTARENJE (NASSAU)  doručak, ručak, večera, noćenje
DAN U PRIJESTOLNICI BAHAMA
Doručak. Jutarnji pristanak broda na najvećem otoku New Providence i odlazak u Nassau, glavni i najveći grad države Bahami. Nassau je jedna od najposjećenijih turističkih destinacija. Glavni grad je prepun zanimljivih ljudi, okusa i nevjerojatne kolonijalne arhitekture. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet po otoku koji će započeti obilaskom poznatog hotela Atlantis, koji izgleda kao u bajci: okružuju ga tri rajske pješčane plaže, zaljev delfina, aqua park, brojne lagune... Nassau ima i jedinstven, vrlo zanimljiv Muzej gusara u kojem ćemo čuti zanimljive priče o slavnim gusarima. Kasno navečer, nastavak noćne plovidbe. Večera i noćenje.

6. DAN KRSTARENJE (OTOČIĆ COCO CAY)  doručak, ručak, večera, noćenje
PJEŠČANE PLAŽE, MORE, SUNCE I ZABAVA
Doručak. Otočje Bahami čini 700 otoka od kojih je naseljeno samo 30 otoka, od kojih je 15 u potpunosti otvoreno za turiste. Gosti ih rado posjećuju zbog tirkizno – plavog mora i bijelih pješčanih plaža i idealno je mjesto za ljubitelje sportskih aktivnosti kao što su surfanje, kajtanje i jedrenje. Vrlo je popularan i među roniocima zbog kristalno čistog mora. Brod će se usidriti na otočiću Coco Bay. Očarati će vas plavo more, bijele pješčane plaže, palme i dobra atmosfera. Poslijepodnevni nastavak plovidbe. Večera i noćenje.

7. DAN KRSTARENJE (KEY WEST) doručak, ručak, večera, noćenje
NAJJUŽNIJA AMERIČKA TOČKA
Doručak. Nakon noćne plovidbe, jutro ćemo dočekati u simpatičnom Key Westu. Južno od otoka Miami beach, nalazi se skupina Florida Keys koju čini više od tisuću otoka. Oni su kao biseri koji se nižu u tirkiznom moru i protežu od istočne obale južne Floride do Meksičkog zaljeva. Key West je u prošlosti bio jedan od najbogatijih američkih gradova. Danas je živahan i arhitekturno bogat karipski otok s vrlo ljubaznim domaćinima. Otok je od Kube udaljen svega 145 km, a nekoć je pružao dom slavnom piscu Ernestu Hemingwayu kao i mnogim drugim slavnim ličnostima. Poseban doživljaj predstavlja šetnja glavnom ulicom Duval koju sa obje strane okružuju živopisne drvene kuće, palme i bujno raslinje. Osim zanimljivih manjih trgovina, barova i restorana, zanimljivost otoka je pješčana plaža na južnoj strani. Jedinstvenost Key Westa se najviše osjeti u avanturističnom duhu lokalnog stanovništva, u izvanrednoj klimi i toplom moru. Poslijepodnevna plovidba u Miami. Večera i noćenje.

8. DAN MIAMI  doručak, noćenje
LEGENDARDNI MIAMI BEACH
Doručak. Dolazak u Miami u ranim jutarnjim satima. Odlazak u četvrt Little Havana u kojoj se osjeća kubanska atmosfera, nakon čega slijedi razgled Miami Downtown-a, financijskog i gospodarskog središta Floride kao i zaljeva Biscayne, unutar kojeg se nalazi nekoliko stotina prirodnih i umjetno izgrađenih otoka. Vožnja znamenitom ulicom Collins Avenue do legendarne plaže Miami Beach koja se nalazi svega 6 km od centra grada. Očekuju nas arhitekturno zanimljivi povijesni hoteli i zgrade,  kao i živopisni restorani i koktel barovi. Najveća zabava nas očekuje na ulici Ocean Drive, koja izgleda kao u američkim serijama i filmovima. Poslijepodnevni smještaj u hotel. Noćenje.

9. DAN MIAMI – EUROPSKA ZRAČNA LUKA  let
Slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku. Prijava na let prema jednoj od europskih zračnih luka.

10. DAN EUROPSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB
Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).


Redovna cijena: 12.590 kn

Posebna cijena za polaske 20.10.2018 & 14.2.2019 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 11.970 kn
Posebna cijena za polaske 05.12.2018. & 22.11.2019. (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 11.820 kn

Doplata za manji broj putnika (do 19 putnika): 1.160 kn*
Doplate za polaske u visokoj sezoni (travanj i lipanj): 540 kn.
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 3.570 kn

* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse.
Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelu 3* na bazi 4 noćenja na Floridi, krstarenje prema programu (4 noćenja na bazi punog pansiona), lučke pristojbe, prošireni puni pansion tijekom plovidbe, kapetanovu večeru, predstave i animaciju, sportske aktivnosti, korištenje bazena, autobusne prijevoze prema programu bez ulaznica, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: zrakoplovne pristojbe 3.570 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu i kabinu 5.390 kn, fakultativne izlete: Everglades 610 kn, izlete na licu mjesta: ulaznica u razne tematske parkove u Orlandu od 50 $/park (mogućnost kombiniranih ulaznica), ulaznica u Kennedy Space center: 50 $, Muzej Dali: 24 $, ostali muzeji od 18-25 $, dodatni izleti na brodu, napojnice (odrasli i djeca), dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače, vizu (obavezna, samostalno ishođenje u američkoj ambasadi), osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/dolazne zračne luke.

Popusti: 3. ili 4. osoba na dodatnom krevetu: djeca do 12 godina 1.540 kn, odrasli 1160 kn.
Napomena: Po američkim standardima, u većini američkih hotela u cijenu noćenja doručak nije uključen, ali su na raspolaganju u hotelskim restoranima uz doplatu. U četverokrevenim sobama je moguć smještaj na 2 francuska kreveta. VIZA: građani Republike Hrvatske trebaju ulaznu vizu za SAD. Vize se izdaju u Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu individualno. Sve informacije o vizi možete naći na web stranici zagreb.usembassy.gov. Prilikom rezervacije je potrebno priložiti kopiju prve i zadnje stranice putovnice.


Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.