povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
RUSIJA, KALINJINGRAD

SP U RUSIJI 2018. - UTAKMICA HRVATSKA-NIGERIJA

NE PROPUSTITE
4.290kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom u Rusiju
Polazak: 16.06.2018.
1 dan zrakoplovom iz Zagreba

1. dan, subota 16.6.2018: ZAGREB – KALINJINGRAD – ZAGREB
Sastanak putnika u ranim jutarnjim satima u zračnoj luci Zagreb i prijava na direktan let posebnim zrakoplovom (Adria Airways) za Kalinjingrad u 11.05 sati sati. Po dolasku u Kalinjingrad u 13.00 sati, slijedi organizirani prijevoz do centra grada i slobodno vrijeme. Oko 18 sati odlazak prema Stadionu Kalinjingrad gdje se odigrava utakmica skupine D između Hrvatske i Nigerije s početkom u 21.00 sat. Nakon završetka utakmice, slijedi organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na direktan let posebnim zrakoplovom za Zagreb u 6.30 sata (Adria Airways). Predviđeni dolazak u Zagreb oko 8.30 sata.


Cijena po osobi: 4.290 kn + zrakoplovne pristojbe 690 kn


Cijena uključuje:

 • prijevoz posebnim charter zrakoplovom na relaciji Zagreb – Kalinjingrad – Zagreb
 • organizirani prijevoz na relaciji zračna luka – centar grada – stadion – zračna luka,
 • hrvatskog pratitelja putovanja,
 • troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:

 • zrakoplovne pristojbe 690 kn (obavezna doplata),
 • ulaznicu za nogometnu utakmicu Hrvatska – Nigerija,
 • vizu za Rusiju (475 kn + 100 kn posredovanje),
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (preporuka),
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“.

*PREDVIĐENA VREMENA LETOVA:
16.06. ZAGREB – KALINJINGRAD 11.00 - 13.00
17.06. KALINJINGRAD – ZAGREB 06.30 - 08.30

Viza za Rusiju: obavezna, osim u slučaju posjedovanja FAN ID-a koji je besplatan.

Procedura i dokumenti potrebni za ishođenje vize za hrvatske državljane:
•    ispunjen obrazac i osobno potpisan (nakon dostavljenog obrasca, Palma travel izrađuje on-line vizu te šalje putnicima na potpis),
•    fotografija veličine 3,5 x 4,5 cm, sa svijetlom pozadinom,
•    putovnica koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju i imati najmanje dvije prazne stranice,
•    polica putnog zdravstvenog osiguranja premije 30.000 eur na ime putnika, bez obzira na period boravka.

FAN ID

Ukoliko imate ulaznicu za bilo koji utakmicu SP 2018, onda imate pravo ući u Rusku Federaciju bez vize, ali isključivo uz Fan ID, takozvanu putovnicu navijača. Fan ID (putovnica navijača) je dokument koji moraju imati svi navijači, koji planiraju posjetiti utakmicu/e Svjetskog prvenstva 2018, kako bi ušli na stadion. Fan ID je dokument poput akreditacije s Vašom slikom i osobnim podacima. Fan ID je obavezan za sve navijače utakmica Svjetskog prvenstva 2018, uključujući i djecu. Samo vlasnici ulaznica mogu dobiti Fan ID, dakle nemoguće je aplicirati za Fan ID prije nego li kupite ulaznicu za utakmice svjetskog prvenstva u Rusiji.

Kako bi dobili Fan ID trebate se registrirati na https://www.fan-id.ru/registration.html?locale=EN i popuniti obrazac za prijavu. Vaš zahtjev za ishođenjem će biti razmotren u roku 72 sata nakon kojeg ćete dobiti obavijest o statusu Fan ID-a. Fan ID se izdaje jednom za sve utakmice Svjetskog prvenstva 2018 bez obzira koliko utakmica ćete posjetiti.

Palma travel može također ishoditi Fan ID, a za isto potrebno je dostaviti: kopiju putovnice, sliku 3,5×4,5 u jpg formatu, broj ulaznice, broj mobitela i e-mail, i adresa na koju želite da Vam se poštom pošalje putovnica navijača. Cijena usluge je 125 kn.

Fan ID je potreban svim navijačima za ulazak na stadion. Uz Fan ID i valjanu putovnicu strani državljani koji dolaze u Rusku Federaciju kao navijači, imaju pravo na višekratni ulaz u Rusiju bez vize, ali ne ranije od 10 dana prije datuma održavanja 1. utakmice Svjetskog prvenstva, i ne kasnije od 10 dana nakon održane zadnje utakmice Svjetskog prvenstva 2018.

Tijekom registracije za Fan ID možete izabrati način preuzimanja putovnice navijača: „poštom” gdje navedete adresu dostave. Sms porukom ili e-mailom ćete dobiti obavijest da je Fan ID poslan, s kodom za praćenje pošiljke. Pošiljku možete pratiti na internetskim stranicama Ruske pošte: www.pochta.ru/tracking Rok isporuke Fan ID-a u inozemstvo iznosi do 30 dana.

Program je podložan promjenama koje mogu nastati zbog ad hoc mjera i regulacija poduzetih od strane ruske države, lokalnih vlasti, FIFA-e.

Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Palma travel d.o.o. zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr


Načini plaćanja:

 • gotovina, Internet bankarstvo
 • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
 • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
 • Ostale kartice: jednokratno
Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr