povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
JUGOISTOČNA AZIJA

SINGAPUR I BALI

14.190kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom u Singapur
Polasci: 08.08.*, 12.09., 24.10.2018; 13.02., 24.04., 19.06., 10.07., 14.08., 18.09., 23.10.2019.
11 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija

Indonezija je tropski arhipelag kojeg čini više od 17 tisuća otoka. Osim slikovi¬tog krajolika i lijepih tropskih šuma, Indonezija je zemlja raznolikih naroda, običaja i jezika, kultura i vjera. Upoznajte Singapur, jedan od najljepših gradova jugoistočne Azije. Uživajte u ukusnim jelima, otkrijte bogatu kulturu ove smaragdne zemlje i divite se veličanstvenim vulkanima. Pre¬pustite se tišini budističkih hramova i uživajte na nestvarnim plažama tropskog Balija.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – SINGAPUR  let
LET U AZIJSKI NEW YORK
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke u Singapur.

2. DAN SINGAPUR  noćenje
ZNAMENITI CLARK QUAY
Pristanak u Singapur, lavlji grad i jedan od najljepših gradova jugoistočne Azije. Prijevoz do hotela i smještaj. U večernjim satima predlažemo odlazak do četvrti Clarke Quaya s brojnim barovima, pubovima i diskotekama. Noćenje.

3. DAN SINGAPUR  doručak, noćenje
RAZGLED LAVLJEG GRADA
Doručak. Odlazak u razgledavanje grada: Esplanada - stari parlament - Vrhovni sud - Gradska vijećnica - Litlle India. Nastavak do luke i parka Merlion iz kojeg se pruža prekrasan pogled na zaljev. Vožnja kroz financijsku četvrt do prekrasnog parka Garden by the Baya koji je nastao u sklopu „City in the Garden“. Šetnja među vrtovima „Flower Dome“ i „Cloud Forest Dome“. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN SINGAPUR  doručak, noćenje
PREKRASAN HOTEL MARINA BAY SANDS
Nakon doručka slijedi vožnja do prekrasnih botaničkih vrtova, u sklopu kojih se održavaju brojne radionice. Vrtovi su prepuni orhideja i ostalog egzotičnog raslinja. Razgled botaničkog vrta „National Orchid Garden“. Slijedi odlazak do jednog od najatraktivnijih svjetskih hotela Marina Bay Sands na čijem se vrhu nalazi bazenski kompleks i spektakularna platforma s pogledom na Singapur. Nakon razgleda, slijedi povratak u hoteli i po želji (doplata) odlazak na noćni safari. Noćenje.

5. DAN SINGAPUR – BALI  doručak, let, večera, noćenje
OTOK SANTOSA
Doručak. Odlazak do zanimljivog otoka Santosa kojeg nazivaju “otok zabave“, do kojeg ćemo stići s gondolom. Tijekom vožnje ćemo uživati u spektakularnim pogledima na grad. Otok je prvenstveno ističe zbog lijepih plaža, prirode i brojnih zabavnih atrakcija. Poslijepodne slijedi prijevoz do zračne luke i let na Bali. Po dolasku slijedi transfer do hotel, večera i noćenje.

6. DAN BALI  doručak, večera, noćenje
VULKANSKI KRATER I JEZERA
Doručak. Slobodan dan za samostalne razglede ili mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet do vulkana Batur. Put će nas voditi pokraj sela u kojima se mogu pronaći razne obrtne radionice. Razgledati ćemo tradicionalnu balijsku kuću i živopisnu lokalnu tržnicu s tropskim voćem. Obilazak hrama pročišćenja i njegovih svetih izvora, nakon čega slijedi uspon na rub kratera. Povratak u poslijepodnevnim satima preko prostranih rižinih polja. Večera i noćenje.

7. DAN BALI   doručak, večera, noćenje
PLANTAŽE ZAČINA
Doručak. Danas ćemo razgledati istočnu stranu otoka. Najprije ćemo posjetiti Besakih, najveće vjersko središte s brojnim hramovima, koje je smješteno u podnožju najvišeg vulkana Angunga i razgledati kompleks hramova. Slijedi nastavak vožnje preko rižinih polja do začinskih vrtova gdje ćemo se zaustaviti i saznati nešto više o uzgoju začina kao što su cimet i vanilija. Nastavak vožnje uz obalu crnog vulkanskog pijeska i pokraj brojnih ribarskih sela. Povratak u hotel i večera. Noćenje.

8. DAN BALI   doručak, večera, noćenje
PLES BEZ GLAZBE
Doručak. Mogućnost odlaska u shopping. Vožnja do sela gdje ćete imati priliku kupiti proizvode od zlata, srebra, kamena ili drveta. Slijedi vožnja u živahni gradić Ubud i posjet modernoj umjetničkoj galeriji. Odlazak na predstavu atraktivnog balijskog plesa Kecak & Fire koji se pleše bez glazbene pratnje. Povratak u hotel. Večera i noćenje.

9. DAN BALI   doručak, večera, noćenje
ODMOR
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, kupanje i sunčanje na rajskim plažama Balija. Uz doplatu, predlažemo najam bicikla i istraživanje otoka u pratnji lokalnog vodiča. Večera i noćenje.

10. DAN BALI – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let
ODMOR I OPROŠTAJ OD BALIJA
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, kupanje i sunčanje na rajskim plažama Balija do prijevoza u zračnu luku. Slijedi let prema europskoj/azijskoj zračnoj luci.

11. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB
Po dolasku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb odnosno Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).


Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 14.190 kn*  min. 25 putnika
Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 770 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 1.900 kn

 * Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse (od 16.860 kn). Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelu 3* u Singapuru na bazi noćenja s doručkom, smještaj u hotelu 3/4* na Baliju na bazi polupansiona, prijevoze i razglede prema programu, dva izleta prema programu, usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku,  troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:  pristojbe zračnih luka 1.900 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 2.990 kn, fakultativne izlete: od 20-80 EUR (npr. izlet s jeepovima 80 EUR), dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 55 EUR, osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.

Popusti: dijete do 12 god. u pratnji dvije odrasle osobe - na upit.

Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.