povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
DALEKI ISTOK

PEKING I NJEGOVE DINASTIJE

HIT PUTOVANJE
4.590kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom iz Zagreba/ obližnje zračne luke
Polasci: 28.07.-01.08., 29.9.-03.10., 26.10.-30.10. 2018 & 16.03.-20.03., 27.04.-01.05., 29.06.-03.07. 2019
5 dana

Kina je treća najveća država u svijetu i zemlja čija je znamenitost vidljiva čak i u svemiru. Posjetite znameniti Kineski zid i upoznajte azijsku velesilu hirovitih careva, bogate kulture, slatkih pandi, hijerarhije, borilačkih vještina i vrijednih ljudi. Neka vas tradicionalne rikše odvedu do Zabranjenog grada, najvećeg trga u svijetu i do najljepših jezera, a zatim se prepustite tradicionalnom tai chiu i zapišite najljepše putopise na tečaju kaligrafije.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPS¬KA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – PEKING let
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke u Peking.

2. DAN PEKING večera, noćenje
Dolazak u Peking, drugi po veličini kineski grad, poznat kao carski grad i glavni grad Republike Kine. Prijevoz do središta i razgled najvećeg gradskog simbola, trga Tiananmen s kompleksom veličanstvenih palača. Razgled carske palače odnosno „Zabranjenog grada“ s 9999 soba. Slobodno vrijeme za ručak. Razgled Olimpijskog kompleksa iz 2008 godine. Kasno poslijepodne, odlazak u hotel i večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

3. DAN PEKING – VELIKI KINESKI ZID – PEKING doručak, ručak, večera, noćenje
Nakon doručka, odlazak na cjelodnevni izlet do 80 km udaljenog Badalinga, koji se nalazi između provincije Gansu i zaljeva Bohai. Badaling je najpopularniji dio Velikog kineskog zida na čiju su gradnju utjecale brojne kineske dinastije. Rasprostire se na 6000 km, a izgrađen je radi obrane. Ručak. Odlazak do Ljetne palače i njezinih raskošnih parkova, jezera i hramova, koja je nekoć bila rezidencija mnogih kineskih careva. Odlazak do centra slatkovodnih bisernica i upoznava¬nje s dugogodišnjom tradicijom izrade nakita od bisera. Večera u lokalnom restoranu. Po želji, odlazak na tradicionalnu kung fu predstavu ili popularnu operu. Noćenje.

4. DAN PEKING doručak, večera, noćenje
Doručak. Odlazak u razgled jedinstvenog Nebeskog hrama, okruženog zelenim površinama i obrednim mjestima (Okrugli oltar, Molitvena dvorana). Nastavak do hrama Lama, jedan od najljepših budističkih kineskih hramova. U poslijepodnevnim satima ćemo posjetiti centar tradicionalne kineske medicine i trgovinu čajeva. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

5. DAN PEKING – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB let
Doručak. Slobodno vrijeme do prijevoza u zračnu luku. Prijava na let do jedne od europskih/azijskih zračnih luka, nakon čega slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb odnosno Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).


Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 4.590 kn* min. 25 putnika
Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 1.540 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 2.990 kn

*Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse (9.090 kn). Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 3/4*, obroke prema programu (3 polupansiona - ručak ili večere u lokalnim restoranima), prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: pristojbe zračnih luka 2.990 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 1.040 kn, vizu 330 kn (uključeno agencijsko posredovanje), fakultativne izlete (po želji, na licu mjesta): predstava kung fu 45 EUR, Opera u Pekingu 45 EUR, akrobatska predstava u Shanghaiu 45 EUR, krstarenje po rijeci Huang pu 40 EUR, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 30 EUR, osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.

Popusti: dijete do 12 god. na dodatnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe – 12 %.


• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da cijene provjeravate s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
• U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na ovakvim putovanjima/projektima, postoji mogućnost raspisivanja većeg broja programa i samim time i autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu.  Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr