povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
ODMOR NA MEDITERANU 2018.

OTOK IKARIJA

Brodom s otoka Samos!
5.070kn

Ljeto na otoku Ikarija! Direktni letovi posebnim zrakoplovom sveke srijede u terminu od 06.06.-03.10. iz obližnje Ljubljane!

Destinacija Zračna luka Dan leta Trajanje leta Prijevoznik
Grčka Samos Srijeda 2.10 h Adria Airways

Ikarija

Legenda kaže da je otok nazvan po Ikaru, sinu umjetnika Dedal, koji se strmoglavio u more u blizini otoka dok je letio zrakom i poletio preblizu sunca zbog čega se otopio vosak njegovih umjetnih krila. Domaćini su vrlo zadovoljni sa životom na ovom otoku, a razlog tome su prirodni izvori termalne vode, svijež zrak, kvalitetno vino i život bez stresa. Dostupan je samo morskim putem, s polaskom iz luka Evdilos i Agios Kirikos otoka Samos.

KOMPLETNU PONUDU HOTELA I CIJENA ZA OTOK IKARIJA MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU.

U nastavku pogledajte ponudu hotela za pojedina ljetovališta otoka Ikarija...

Hoteli:

HOTEL EROFILI BEACH sup. 3*
HOTEL CAVOS BAY 3*

Cijena uključuje:

zrakoplovni prijevoz Ljubljana – Samos – Ljubljana, zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,, prvo i zadnje noćenje na Samosu u hotelu 3* s doručkom , 5 noćenja na Ikariji u odabranom hotelu, prijevoz brodom Samos – Ikarija – Samos, sve transfere na destinaciji, asistenciju Palminog predstavnika na Samosu, te asistenciju engleskog lokalnog predstavnika na Ikariji.

*VAŽNO: vrijeme smještaja ovisi o vremenu leta i plovidbe. U slučaju promjene leta ili brodskog prijevoza, organizator pridržava pravo na promjenu rasporeda/odvijanja odmora među otocima

Cijena ne uključuje:

  • fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
  • nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
  • paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja - PREPORUKA!