Odmor u Turskoj

Turska, domovina all-inclusive ponude

Rekli bismo da je tirkizna boja svoje mjesto na paleti boja dobila upravo zbog tirkiznog mora sredozemne obale Turske. Tamo gdje Taurus ponosno štiti agrume, bananovce, pinije, masline i zaljeve kristalne vode, Turci su razvili svoj recept za uživanje na odmoru. Dobrodošli u domovinu ponude »all inclusive« koju obožava cijeli svijet. Ljeto koje traje od ranog proljeća do kasne jeseni, duge pješčane i šljunčane plaže, primamljivo more, lijepa priroda i brežuljci gdje domaćini – žene i djeca odlaze kako bi se osvježili, bogata arheološka nalazišta, hrana za bogove, toplina i ljubaznost domaćina ... Odmor u Turskoj zvuči kao u pjesmi »zeleno, volim te zeleno«.
 
Više

Turska bajka

Posjetite moderni, glavni grad turske Riviere, Antalyu. Umirite svoju razigranost na Kleopatrinoj plaži, gdje je navodno i Marko Aurelije proveo svoj medeni mjesec. Pokucajte na vrata gradića Side i proživite prošlost unatrag 2000 godina. Uplovite u svijet plešućih derviša koji izvode ceremonijalne plesove, dok mistično šuštanje njihove odjeće proizvodi prekrasne zvukove. Posjetite zelenu unutrašnjost Sredozemne Turske. Zasladite se baklavom, osvježite ayranom (jogurtom) i opustite među domaćinima.
 
Više

PALMIN MIG

ALL INCLUSIVE

Odmor u Turskoj će vas najviše oduševiti zbog all inclusive klubova na visokom nivou koji će zajedno s animacijama, brojnim sadržajima, igrama, bazenima i atmosferom vaš odmor učiniti kao iz bajke.

GURMAN POD PALMOM

TURSKA KUHINJA

Turska kuhinja je jedna od deset najboljih svjetskih kuinja. Od pića, imaju čak tri nacionalna pića: raki za moć, „ayran“ jogurt za ljetno osvježenje i čaj koji pristaje u svim prilikama, a najviše uz druženja na mekim jastucima.