povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
JUGOISTOČNA AZIJA

ODMOR NA OTOKU BALI

8.590kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom na otok Bali
Polasci: 11.08.*, 15.09.*, 27.10.*2018; 16.02., 27.04., 22.06., 13.07., 17.08., 21.09., 26.10., 23.11.2019
8 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija

Indonezija je tropski arhipelag sa više od 17 tisuća otoka. Osim slikovi¬tog krajolika i lijepih tropskih šuma, Indonezija je zemlja brojnih naroda, običaja, jezika, kultura i vjera. Uživajte u ukusnim jelima, otkrijte bogatu kulturu ove smaragdne zemlje i divite se veličanstvenim vulkanima. Pre¬pustite se tišini budističkih hramova i uživajte na nestvarnim plažama tropskog Balija.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – DENPASAR  let
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke u Denpasar.

2. DAN BALI  noćenje
RAJSKI OTOK BALI
Po dolasku na ovaj rajski otok, dočekati će nas djevojke u tradicionalnim nošnjama kako bi nam u znak dobrodošlice oko vrata stavile vijenac od cvijeća. Slijedi transfer do hotela na obali i smještaj. Noćenje.

3. DAN BALI  doručak, noćenje
LAGANO OPUŠTANJE
Doručak. Slobodno vrijeme za opuštanje, sunčanje, kupanje ili samostalno otkrivanje otoka. Bali je otok pješčanih plaža, tirkiznog mora, terasastih rižinih polja, ljubaznih i gostoljubivih domaćina. Istražite njegove hramove, nacionalne parkove ili uživajte u raznolikim sportskim aktivnostima. Vožnja do jugozapadne obale u večernjim satima uz mogućnost uživanja u odličnoj večeri. Noćenje.

4. DAN BALI  doručak, noćenje
IZLET JEEPOVIMA
Doručak. Odlazak na izlet s terenskim vozilima s južnog dijela otoka prema sjeveru. Zaustavljanje kod hrama Gunug Kawi radi razgleda u stijenu uklesanih kipova posvećenih sinovima i kraljici vladara Anak Wungsu-a. Nastavak vožnje do vulkanskog kratera Batur, relativno mladog vulkana uvrštenog na popis UNESCO-a. Nakon obilaska vulkana, slijedi ručak u lokalnom restoranu. Nastavak putovanja u poslijepodnevnim satima kroz prostrane šume bambusa, začinske vrtove do sela Petulu. Prije povratka u hotel, slobodno vrijeme na lokalnoj tržnici tropskog voća u Ubudu. Noćenje.

5. DAN BALI  doručak, noćenje
BALI
Doručak. Odmor na rajskim plažama i samostalne aktivnosti. Predlažemo da posjetite wellness centar. Po želji, odlazak u večernjim satima do prekrasnog hrama Uluwatu kojeg okružuje šuma i njegovi stalni stanovnici, majmuni. Uz romantični zalazak sunca, uživati ćemo u plesnoj predstavi Kecak koju će za nas izvesti domaćini. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN BALI  doručak, noćenje
IZLET U UNUTRAŠNJOST OTOKA
Doručak. Vožnja do obližnjeg sela Tunjuk i posjet lokalnoj osnovnoj školi u kojoj ćemo osjetiti atmosferu svakodnevnog života na otoku. Slijedi pravi doživljaj, domaćini će nas odvesti do rižina polja i pokazati nam na koji način sade biljku riže, nakon čega ćemo se osvježiti kokosovim mlijekom. Povratak u hotel i usputno zaustavljanje kod hrama Tahah Lot. Noćenje.


7. DAN BALI – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let
Doručak. Slobodno vrijeme do polaska prijevoza u zračnu luku i prijave na let do europske/azijske zračne luke.

8. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA –OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB
Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).


Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 8.590 kn*   min. 25 putnika
Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 770 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 2.110 kn *

•    Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse (od 11.470 kn). Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelu 3* na osnovi noćenja s doručkom, prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama, usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku,  troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:  pristojbe zračnih luka 2.110 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 1.160 kn, hotel više kategorizacije (4*) 770 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) cca 40 EUR, osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.
Popusti: dijete do 12 god. u pratnji dvije odrasle osobe - na upit.
 


Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.