Grčka 2018 - Lefkas

Otok najljepših plaža

Jednom kad posjetite otok najljepših mediteranskih plaža, možda ga zaboravite, ali doći će trenutak kada jednostavno nećete moći, a da ne pomislite na nebesko plavetnilo Jonskog mora, sjajnu bjelinu pijeska, krajolik neukrotivih zelenih polja, maslinike, izvore vode i plodne doline.

Više

Mediteranski Karibi

Otok božanstvene ljepote koji se obranio od prevelike gužve. Ljubimac „grkofila“, istraživača i hedonista. Otok, gdje Grci obožavaju raditi velike grčke svadbe, otok na kojem izjava „s’aga pao“ (volim te) tako lijepo zvuči. Poseban čar daju mu prekrasni pješčani zaljevi, stjenovite obale, tradicionalna planinska sela i noćni ritam skrojen na grčki način. Na Lefkasu ćete doživjeti plavo - bijelu bajku „mediteranskih Kariba“.

Više

JESTE LI ZNALI?

SLAVNI SCORPIONS

O ljetovalištu Nidri, svijetu je razglasio Aristotelis Onassis koji se zaljubio u obližnji otok Scorpios i otkupio ga. Scorpios je još uvijek u vlasništvu dinastije Onassis, ali vi se uvijek možete okupati u zaljevu Arijeve ljubavi Marie Callas!

NAJLJEPŠE PLAŽE

Porto Katsiki i Kathisma

Porto Katsiki i Kathisma– najpoznatije plaže zbog impresivne okolice, stijena pod kojima se svijetli bijeli pijesak i nebesko plavog mora. Ove dvije plaže su tijekom ljeta najposjećenije.