Odmor na Jadranu 2018

Dragi prijatelji, dobrodošli na Jadran!

Jadransko more je prvi veliki prozor u svijet? Možda je to razlog zašto ga većina ljudi nosi u duši. Tko ne bi sanjao o našem moru? Kod kuće nam je uvijek najljepše.

Život, gdje se nigdje ne žuri!

Na Jadranu se vrijeme zaustavi. Nježan šum valova i glasanje galebova dočaravaju prekrasnu atmosferu, dok gledate zalazak sunca iz susjedne konobe uz zvuke dalmatinske pjesme. Život na jadranskoj obali je drugačiji, nekako jednostavniji i neopterećen. Živjeti u miru, imati dio svoje zemlje, uživajući uz čašu »bevande« uz uvijek veselo i dobro društvo – morate priznati da zvuči primamljivo. Palmovci su se s jadranskim temperamentom već poprilično zarazili. Također, i Vi ulovite i cijenite ljepotu svakodnevnog života!

Doživite Jadran, kao san

Užici Jadrana su toliko blizu da moramo samo posegnuti za njima. Po ulasku u auto već počnemo osjećati njegov miris. More nam se uvijek isplati. Čak i ako je to samo na dva ili tri dana, učinak je još uvijek neprocjenjiv. Dakle, već Vas vidimo kako osluškujete more i lebdite na površini vode. Vidimo kako za stolom čekate da Vam serviraju ribu i čašu bevande. Gdje su Vas odveli snovi o Jadranskoj obali? Osluhnite ih! Palmovci su tu, da Vam ih pomognu ostvariti. Neka Vas dodirne Jadran...

Više

Zabavan i ugodan obiteljski odmor

Kod Palme ćete dobiti najviše za Vaš uložen novac!

Za Vaš odmor na Jadranu, stvorili smo poseban tim koji se za Vaše dobro brine u svakom trenutku te je spreman s Vam zaploviti na otvorenom moru. Na Jadranu smo kao kod kuće, tako da smo Vam spremni ponuditi i pripremiti savršen odmor. Kao Vaši osobni savjetnici za odmor na jadranskoj obali, doista uživamo i rado osluškujemo Vaše želje. Pripremili smo širok izbor hotela, boutiqe odmarališta, aparthotele, apartmane i mobilne kućice. Puno vremena posvećujemo usklađivanju najpovoljnijih cijena, jer je naša najvažnija vrijednost ponuditi najviše za Vaš uložen novac.

Zabavan i ugodan obiteljski odmor

Palmovci svake godine nastoje ponuditi niz pogodnosti te na taj način olakšati Vam odluku za godišnji odmor na Jadranu. I ove godine, naša ponuda uključuje širok izbor obiteljskih hotela s popustima za djecu. Pod oznakom “Jednostavno povoljno” pronaći ćete najpovoljniji smještaj. Pod oznakom “Obiteljske sobe” uključili smo smještaj, gdje je moguća rezervacija sobe za četiri ili više osoba.

Na more bezbrižno s autobusom

Pripremite se na zabavan izlet i početak avanture. Odvojite vrijeme i prepustite volan iskusnim vozačima. Upoznajte Hrvatsku autobusom zajedno s Palmom! Palmovci će Vam sa zadovoljstvom pomoći rezervirati najbolja mjesta, najbolji smještaj i plažu. U Istru, na otok Krk, Mali Lošinj, Pag i Dalmaciju autobusom otputujte iz Zagreba.

 

Više

Newsletter prijava