povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
SJEVERNA AMERIKA

NEW YORK

HIT PUTOVANJE
7.490kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom New York
Polasci:21.02.-26.02., 27.04.-01.05.
6 dana

1.DAN: ZAGREB/OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – NEW YORK let, noćenje
LET U NEW YORK
Polazak iz obližnje zračne luke (Zagreb, Ljubljana, Venecija...). Let preko europske zračne luke u New York. Po dolasku, prijevoz do hotela i smještaj. Kraći odmor i šetnja centrom grada do Rockefellerovog centra i znamenitog Times Squara. Po želji, odlazak do Top of the Rock Empire State Buildinga s kojeg se pruža prekrasan pogled na osvjetljene gradske nebodere i avenije grada „koji nikada ne spava“. Povratak u hotel i noćenje.

2. DAN: NEW YORK noćenje
MEĐU NEBODERIMA
Pozivamo vas na fakultativni izlet – poludnevni, panoramski razgled Manhattana. Očekuje nas vožnja među šarenim gradskim četvrtima u kojima se osjeća multikulturalnost koja gradu daje jedinstvenu sliku. Vidjeti ćemo Palaču UN-a, Centralni park, Lincolnovu dvoranu, crkvu Sv. John Divine, prestižno Sveučilište Columbia, Harlem, art-deco postaju Grand Central, veličanstvenu Katedralu Sv. Patricka, Nacionalnu knjižnicu, živahno događanje u Rockeffelerovom centru, Radio City... Vožnja pokraj Kineske četvrti, u umjetnički Soho, Tribeco i Greenwich Village, gdje ćemo završiti s razgledom lokacije ,,Ground Zero'', Brooklynskog mosta i Battery parka, od kuda se pruža lijepi pogled na Kip slobode. U poslijepodnevnim satima predlažemo izlet brodom na otoke Ellis i Liberty, od kuda se može razgledati Kip Slobode. Povratak u hotel i noćenje.

3. i 4. DAN: NEW YORK noćenje
RASKOŠNA UMJETNOST
Predlažemo obilazak mnogobrojnih muzeja kao što su Metropolitanski muzej umjetnosti, Guggenheim muzej, muzej moderne umjetnosti MoMA te prirodoslovni muzej s odličnom zbirkom dinosaurusa. Mogućnost odlaska do popularnog Central parka, zelene oaze u kojoj se među jezerima i šetnicama odvijaju brojni koncerti i predstave. Ne propustite kušati slavni Newyorški Cheese Cake. U večernjim satima predlažemo odlazak na Broadway predstavu.

5. DAN NEW YORK – EUROPSKA ZRAČNA LUKA let
VRIJEME ZA SHOPPING
Prije odlaska u zračnu luku, neko ćemo vrijeme provesti u shoppingu na Petoj aveniji. U popodnevnim satima slijedi prijevoz do zračne luke i let prema Europi.

6. DAN EUROPSKA ZRAČNA LUKA – ZAGREB/OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA
Po dolasku u europsku zračnu luku slijedi nastavak leta u obližnju zračnu luku (Zagreb, Ljubljana, Venecija...).


CIJENA aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi za polazak 21.02.
Grupa od min. 25 putnika: 7.490 kn*
Grupa od min. 20-25 putnika: 7.890 kn*
Grupa od min. 12-20 putnika: 8.290 kn*

CIJENA aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi za polazak 27.04.
Grupa od min. 25 putnika: 7.490 kn*
Grupa od min. 20-25 putnika: 8.390 kn*
Grupa od min. 12-20 putnika: 8.190 kn*

*Prilikom rezervacije, plaća se najviša cijena putovanja. Konačna cijena putovanja ovisi o konačnom broju prijavljenih putnika te u slučaju niže cijene aranžmana, vršimo povrat novčane razlike!

Zrakoplovne pristojbe: 2.520 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu:  2.460 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na navedenim relacijama, smještaj u hotelima 2/3* na osnovi noćenja, prijevoz zračna luka – hotel – zračna luka, Palminog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe, doplatu za jednokrevetnu sobu, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače, vizu, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta), viza (individualno ishođenje prije putovanja).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice, poludnevni razgled New Yorka, Empire State Building, muzeji i galerije, izlet brodom na otok Ellis i Liberty (Kip slobode), Brodway muzikl.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

NAPOMENA:
po američkim standardima u većini američkih hotela u cijenu noćenja nije uključen doručak. Doručak je moguć u hotelskim restoranima uz doplatu.

NAPOMENA: u slučaju polaska iz obližnje zračne luke (Ljubljana, Venecija...), biti će organiziran povratni transfer (uključen u cijenu ili po želji - uz doplatu). Informaciju potražite na prodajnom mjestu!


Načini plaćanja:

  •                 gotovina, Internet bankarstvo
  •                 American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  •                 Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  •                 MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  •                 Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  •                 Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  •                 MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  •                 Ostale kartice: jednokratno
Opći i posebni uvjeti te upute za turističke aranžmane” Palma d.o.o. sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Vašim potpisom ugovora iskazujete da ste suglasni s navedenim uvjetima. Prema zakonskim propisima u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Organizator putovanja pridržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. Palma d.o.o. zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja, vremena polaska zrakoplova te luke ukrcaja, ali garantira da će program izvesti u cijelosti. Iznos pristojba zračnih luka koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije unutar 3 dana prije puta. U hotelima s all inclusive uslugom početak usluge ovisi o itinereru zrakoplova. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžmana osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Palma može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize (za zemlje gdje je potrebna), koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Palmu te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Palma d.o.o. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr. Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.