povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
AFRIKA

KENIJA-MAGIČNA I JEDINSTENA

16.990kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom u Keniju
Polasci: 26.10., 26.12. 2018 te 02.02.,* 13.04., 22.06.,19.10. 2019.
8 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Venecija/Ljubljana/Graz

Dobrodošli u Keniju, magičnu i jedinstvenu, jednu od najrazvijenijih država afričkog kontinenta. Kenija je zemlja najvećeg slatkovodnog jezera na svijetu i brojnih arheoloških te kulturnih ljepota koje privlače posjetitelje iz cijelog svijeta. Krenimo putem beskonačnih savana, uživajmo u pogledu na veličanstvene slonove i flaminge, prepustimo se uzbuđenju safarija i druženju s plemenom Masai.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – NAIROBI  let, noćenje
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Venecija, Ljubljana, Graz – uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke u Nairobi (noćni let).

2. DAN NAIROBI - NACIONALNI PARK AMBOSELI  doručak, ručak, večera, noćenje
Doručak. Vožnja s manjim kombijem na jug (otprilike 280 km) pored planine Athi i beskonačnih savana prema parku Amboseli. Usputno zaustavljanje radi ručka, nakon čega slijedi zabavna vožnja do parka s velikim brojem slonova. Smještaj u tipičnim kenijskim kućicama, lodgama. Večera i noćenje.

3. DAN NACIONALNI PARK AMBOSELI  doručak, ručak, večera, noćenje
Doručak. Odlazak na safari pored jezera, najčešće suhog područja i močvarnog. Uživati ćemo u promatranju slonova koji šeću i odmaraju uz jezero. Osim njih, na području obitavaju i druge životinje: bivoli, žirafe, lavovi i gazele. Smještaj, večera i noćenje u lodgama.

4. DAN NACIONALNI PARK AMBOSELI - NAKURU  doručak, ručak, večera, noćenje
Doručak. Vožnja u smjeru Nairobia, prema nacionalnom parku Nakuru (cca 440 km). Usputno zaustavljanje radi ručka, nakon čega slijedi vožnja dolinom Rift. Dolazak u Nakuru je predviđen u poslijepodnevnim satima, u pravo vrijeme za safari i promatranje flaminga koji se namakaju u jezeru. Smještaj u hotel u večernjim satima, večera i noćenje.

5. DAN NAKURU – MASAI MARA  doručak, ručak, večera, noćenje
Doručak. Vožnja do svjetski poznatog rezervata Masai Mare (cca 350 km). U parku se nalaze veilike ravnice i šaroliki nasadi akacija. Nakon ručka, slijedi poslijepodnevni safari. Smještaj u hotel u večernjim satima, večera i noćenje.

6. DAN MASAI MARA  doručak, ručak, večera, noćenje
Doručak. Očekuje nas fantastičan cjelodnevni safari tijekom kojeg ćete vidjeti big five: lavove, leoparde, bivole, slonove i nosoroge. Smještaj u hotel u večernjim satima, večera i noćenje.

7. DAN MASAI MARA - NAIROBI - EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA doručak, ručak, večera, let
Odlazak na rani safari. Povratak radi doručka, nakon čega slijedi vožnja natrag u Nairobi (cca 280 km). Ručak u lokalnom restoranu. Poslijepodne je predviđeno za izlet u znaku žirafa. Obići ćemo muzej Karen Blixen koji je posvećen autorici filma Out of Africa. Smještaj u hotel u večernjim satima, večera i slobodno vrijeme do noćnog prijevoza u zračnu luku. Prijava na let prema europskoj/azijskoj zračnoj luci.

8. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA - OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB  let
Po dolasku u europsku/azijsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).


Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 16.990 kn* min. 25 putnika
Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 2.930 kn
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 3.720 kn *

* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse (od 23.640 kn). Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 4* odnosno tipičnm kućicama na bazi polupansiona, sve ulaznice i pristojbe za safari prema programu, prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama, prijevoze tijekom safarija (mini kombi do 6 osoba), usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatsko/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: pristojbe zračnih luka 3.720 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 4.240  kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 60 EUR, vizu - (50 USD – mogućnost ishodovanja u Zagrebu uz agencijsku naknadu), osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.

Napomena: u slučaju leta iz obližnje zračne luke, doplate za povratni transfer iznose: Ljubljana 349 kn, Venecija 790 kn, Beč 920 kn.


Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.