povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
JUGOISTOČNA AZIJA

FILIPINI PALAWAN - EL NIDO - CEBU - BOHOL

15.410kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom na Filipine
Garantirani polasci: 23.11.* 2018, 25.04.* 2019.
Polasci: 19.01, 02.03. i 16.11. 2019.
14 dana zrakoplovom iz obližnje tračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija

Filipini su predivna zemlja sa više od sedam tisuća otoka, ogromnim gradovima, kristalno čistim morem, prašumama i zelenim rižinim poljima. Upoznajte svijet podzemnih špilja i umirite svoj pustolovni duh raznolikim sportovima na vodi. Razgledajte gradsku jezgru, glavnog filipinskog grada. Manilla je grad španjolske, kolonialne arhitekture i prestižne četvrti Bonifacio. Rajski otok Palawan, još uvijek je neistražen kao i otočići u El Nidu. Posjetite čudo svijeta, podzemnu rijeku u nacionalnom parku Sabang. Razgledajte čokoladna brda i doživite susret s najmanjim živućim primatom na otoku Bohol. Tarsier izgledom podsjeća na astronauta, a najveća posebnost je njegova mogućnost rotacije glave 360°. Ljubitelje kajtanja i ronjenja će oduševiti otok Boracay sa svojom rajskom plažom White Beach.
 

1. DAN ZAGREB/OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – MANILA noćni let
Sastanak putnika u zračnoj luci ( Zagreb; Ljubljana, Venecija – uz mogućnost organiziranog prijevoza iz Zagreba). Prijava na let u Manilu preko europske/azijske zračne luke.

2. DAN MANILA KRALJICA PACIFIKA  noćenje
Dolazak u Manilu, glavni grad Filipina odnosno zemlje arhipelaga i tisuću otočića. Vožnja do hotela, smještaj i noćenje.   

3. DAN MANILA  doručak, ručak, noćenje
GLAVNI GRAD FILIPINA
Doručak. Odlazak u razgled Manile, glavnog grada Filipina. Panoramska vožnja do zaljeva i šetnja do staroga kolonijalnog grada Intramuro, španjolske arhitekture. Odlazak do gradskog trga Rizal, kineskih vrtova, poslovene i moderne četvrti Makati i prestižne četvrti Bonifacio. Usputno zaustavljanje na najvećem američkom groblju izvan SAD-a. U večernjim satima predlažemo odlazak na krstarenje brodom zaljevom i uživanje u zalasku sunca tijekom večere. Noćenje.

4. DAN MANILA – PALAWAN  doručak, let, noćenje
RAJSKI OTOK PALAWAN
Doručak. Vožnja u zračnu luku i let na otok Palawan, otok neodoljivih plaža i nevjerojatnih lokacija za ronjenje. Savršen je izbor za odmor, rekreaciju i uživanje. Smještaj u hotel. Razgled Puerto Princesse u poslijepodnevnim satima. Obilazak farme krokodila, imanja Mitra i odlazak do BayWalk-a gdje možete uživati u prekrasnim zalascima sunca ili uživati u večeri. Noćenje.

5. DAN PALAWAN – PODZEMNA RIJEKA  doručak, ručak, noćenje
PODZEMNA RIJEKA SV. PAVLA – ČUDO PRIRODE
Nakon doručka, slijedi vožnja prema Nacionalnom parku podzemne rijeke Puerto Princesa, velikoj znamenitosti otočja Palawan. Vožnja s brodom do početka podzemne rijeke, nakon čega ćemo se ukrcati na kanue i uživati u pogledu na prekrasne stalaktite i stalagmite. Povratak u hotel je predviđen u poslijepodnevnim satima. U večernjim satima predlažemo opuštanje uz masažu. Noćenje.

6. DAN PALAWAN – EL NIDO  doručak, noćenje
BISER EL NIDO
Doručak. Nastavak putovanja prema El Nidu, filipinskom biseru koji će vas očarati svojom netaknutom prirodom, ljubaznim domaćinima i ukusnom hranom. U El Nidu ne postoje luksuzni hoteli, ovdje je sve jednostavno i opušteno, bez turističke gužve. Smještaj u hotel i odmor. U večernjim satima predlažemo šetnju obalom i odlazak u riblji restoran. Noćenje.

7. DAN EL NIDO – HOPPING TOUR  doručak, ručak, noćenje
NE, NIJE SAN, SVE JE STVARNO I NEIZMJERNO LIJEPO
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet s brodom i otkrivanje predivnih arhipelaga, smaragdno-tirkiznih laguna i visokih litica. Razgledati ćemo špilje, pronaći netaknute plaže i uživati u kupanju, ronjenju i istraživanju bogatog podvodnog svijeta. Ručak uključen u cijenu. Povratak u El Nido. Noćenje.

8. DAN EL NIDO  doručak, noćenje
PREKRASNA PLAŽA LAS CABANAS
Doručak. Po želji, predlažemo odlazak do plaže Las Cabanas, jedne od najljepših plaža ovog područja. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

9. DAN PUERTO PRINCESSA  doručak, noćenje
Doručak. Kasno poslijepodne do Puerta Princesse i zadnje noćenje na Palawanu. Predlažemo odlazak na večeru u jedan od lokalnih restorana ili uživanje u masaži. Noćenje.

10. DAN PUERTO PRINCESSA - CEBU - BOHOL NA OTOK IZNENAĐENJA  doručak, noćenje
Doručak i slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku. Prijava na let do otoka Cebu. Po dolasku, ukrcaj na trajekt i vožnja do rajskog otoka Bohol. Smještaj u hotelskom resortu, noćenje.

11. DAN BOHOL  doručak, ručak,noćenje
ZAŠTO SU BRDA ČOKOLADNA I TARSIJI TAKO MALI
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet po otoku. Posjetiti ćemo najveću zanimljivost otoka, Čokoladna brda, smještena među rižinim poljima. Ovi travnati brežuljci tijekom zalaska sunca, mjenjaju svoju boju u  boju čokolade, a legenda kaže kako su nastali iz suza zbog neuzvraćene ljubavi. Na otoku Bohol prebivaju tarsiji, najmanji živući primati na svijetu, koji su aktivni uglavnom noću, a zbog svog neobičnog izgleda, nalaze se na popisu ugroženih vrsta. Otkrivanje ljepota ćemo nastaviti uz ručak na brodu tijekom plovidbe rijekom usred prašume. Slijedi obilazak najstarije kamene crkve na otoku kao i važnog spomenika. Slobodno poslijepodne. Povratak u hotel, noćenje.

12. DAN BOHOL  doručak, noćenje
ODMOR NA PJEŠČANOJ PLAŽI
Doručak. Slobodan dan za uživanje na rajskim plažama.

13. DAN BOHOL – MANILA – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let
Doručak. Slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku i let u Manilu. Nastavak leta prema europskoj/azijskoj zračnoj luci.

14. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB
Po dolasku u europsku/azijsku zračnu luku slijedi nastavak leta u dolaznu zračnu luku (Zagreb; Ljubljana, Venecija – uz mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).


Redovna cijena: 16.190 kn

Posebna cijena za polazak 19.01.2019 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 15.410 kn
 

Doplata za manji broj putnika (do 19 putnika): 770 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 2.980 kn *

* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, unutarnje letove prema programu,  prijevoz trajektom Cebu – Bohol, smještaj u hotelima 3/4* (lokalne kategorije) na bazi noćenja s doručkom, prijevoze i razglede prema programu, izlete na otok Boho, Puerto Princessu i El Nido (u pratnji lokalnog vodiča, ulaznice uključene), pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: pristojbe zračnih luka 2.980 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 4.540 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 45 USD, osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.

Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.