povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
ARAPSKE ZEMLJE-BLISKI ISTOK

DUBAI I ODMOR U RAS AL KHAIMAHU

HIT PUTOVANJE
7.990kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom u Dubai
Garantirani polasci: 27.10., 20.11., 26.12. 2018.
Polasci: 19.01., 16. i 23.02., 16.03., 27.04., 08.06., 21.09., 26.10., 16.11., 26.12.2019.

Upoznajte grad nevjerojatne arhitekture, svijet u malom, njegov moderni sjaj i arapsku tradiciju i uživajte u pogledu na veličanstvene graditeljske kreacije koje su zbog bogatstva nafte u samo 50-tak godina stasale između pustinje i mora. Za kraj, razmazite se i uživajte na bijelim plažama Ras al Khaimaha.

1. DAN ZAGREB – DUBAI noćni let
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb 90 min prije leta kod šaltera informacija te prijava na let. Polijetanje zrakoplova kompanije Emirates u 14.40 sati izravno u Dubai gdje je dolazak predviđen u 23.05 sati (po lokalnom vremenu). Po dolasku slijedi transfer do hotel, smještaj i noćenje.

2. DAN DUBAI noćenje
Nakon doručka ćemo krenuti u razgled povijesnog središta Dubaija. Vožnja do Perzijskog zaljeva i uživanje u pogledu na najpoznatiji i najljepši hotel na svijetu Burj Al Arab. Nakon fotografiranja znamenite bijele pješčane plaže Jumeirah, naš sljedeći cilj bit će fascinantni hotel Atlantis smješten na vrhu umjetnog otoka Deira. Razgled i vožnja umjetnim otokom Palm Deira na kojem su smještene brojne vile slavnih ličnosti. Put ćemo nastaviti do marine koja je izgrađena uz umjetni kanal, uz obalu Perzijskog zaljeva. Šetnja promenadom „The Walk“ koji se rasprostire uz prekrasnu pješčanu plažu dok se u pozadini naziru gradski neboderi. Za kraj dana ćemo se uspeti na najvišu zgradu na svijetu (po želji), na Burj Khalifu te obići jedan od najvećih svjetskih trgovačkih središta Dubai Mall. Prije povratka u hotel uživat ćemo u bojama magičnih fontana.

3. DAN DUBAI ILI PO ŽELJI IZLET U ABU DHABI  doručak, noćenje
Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na fakultativni izlet u Abu Dhabi, glavni grad Arapskih Emirata i ujedno najveći emirat u kojem živi obitelj emira Al-Nahyan. Teško je za povjerovati da je na tom istom mjestu još prije 50 godina stajala samo tvrđava okružena skromnim selima i palmama. Zaustavit ćemo se kod prekrasne Velike džamije, najveće džamije na svijetu koju krase 83 kupole. Unutar nje nalazi se najveći perzijski tepih (razgled nije uvijek moguć). Zaustavljanje kod jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, poznatog Emirates hotela i u Heritage Villageu gdje se može vidjeti rekonstrukcija tradicionalnog sela u oazi. U povratku slijedi zaustavljanje kod Ferrari Worlda, najvećeg svjetskog natkrivenog zabavnog parka. Povratak u Dubai. Noćenje.

4. DAN PO DUBAI ILI FAKULTATIVNI IZLET JEEP SAFARI   doručak, noćenje
Slobodno vrijeme za opuštanje, samostalne aktivnosti i programe. Predlažemo shopping u trgovačkim centrima ili na tržnicama. U starom dijelu Dubaija nalaze se dvije zanimljive tržnice zlata i začina, a u novom dijelu trgovački centar Mall of the Emirates u kojem se nalazi i slavno natkriveno skijalište. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet - jeep safari s večerom. Očekuje vas prava adrenalinska zabava tijekom vožnje terenskim vozilima kroz zlatno-crvene pješčane dine. Prije večere u beduinskom kampu, mogućnost surfanja na dinama i jahanja deva. Uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz dobru hranu, piće (uključeno u cijenu) i ples trbušnih plesačica uz ritmove beduinske glazbe (osim tijekom ramazana). Povratak u Dubai u večernjim satima. Noćenje.

5. - 7. DAN DUBAI – ODMOR  U RAS AL KHAIMAH-u  doručak, noćenje
Nakon doručka, slijedi vožnja do zračne luke i prijava na izravni let u 08.30 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 12.05 sati.

8. DAN DUBAI – ZAGREB doručak, let
Nakon doručka, slijedi vožnja do zračne luke i prijava na izravni let u 08.30 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 12.05 sati.


Redovna cijena: 8.460 kn

Posebna cijena na svim polascima osim 27.10. & 26.12.2018 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 7.990 kn

Doplata za manji broj putnika ( do 19 putnika): 770 kn*
Zrakoplovne pristojbe: uključene u cijenu.


Cijena uključuje:

 • zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb (uključen topli obrok),
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
 • transfere na destinaciji,
 • 4 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* (Dubai) i 3 noćenja u Double Tree by Hilton u Ras al Khaimahu,
 • razgled Dubaija,
 • pratitelja putovanja na hrvatskom/ slovenskom jeziku,
 • troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu u Dubaiju 2.990 kn,
 • jednokrevetna soba u Ras al Khaimahu 1.840 kn,
 • izlet u Abu Dhabi: 450 kn (min. 15 putnika), jeep safari s uključenom večerom u pustinji 650 kn, Burf Khalifa (najava barem 14 dana prije polaska odnosno 30 dana prije novogodišnjeg polaska), 
 • dodatne usluge i obroke: doplata za 3x polupansion u Ras Al Khaimahu: 620 kn, novogodišnja večera u restoranu 1.080 kn (min. 10 osoba; rezervacija moguća do jednog mjeseca prije polaska), 
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 45 EUR,
 • boravišna pristojba cca 5EUR/soba/noć,
 • osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo),
 • povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.

Načini plaćanja:

 • gotovina, Internet bankarstvo
 • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
 • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
 • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijee samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.