povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
ARAPSKE ZEMLJE-BLISKI ISTOK

DUBAI I ABU DHABI

GARANTIRANO
6.920kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom u Dubai
Garantirani polasci: 18.09., 27.10., 20.11.*, 27.11. i 28.12.2018.
Ostali polasci: 19.01.*, 16. i 23.02., 16.3.*, 27.4., 08.06.,* 21.09.*, 26.10., 16.11.*, 26.12.2019.
6 dana zrakoplovom iz zračne luke Zagreb

Upoznajte gradove nevjerojatne arhitekture, doživite svijet u malom, njegov moderni sjaj i arapsku tradiciju. Uživajte u pogledu na veličanstvene arhitekturne kreacije koje su zbog bogatstva nafte u samo 50-tak godina stasale između pustinje i mora. Ipak, u emiratima ćete još uvijek doživjeti utrke devama, a u sultanatu Oman vidjeti sela koja se odupiru vremenu i napretku. Razmazite se i uživajte na bijelim plažama, gdje pijesak djeluje kao perzijski sag.

1. DAN ZAGREB – DUBAI  let
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb 90 min prije leta kod šaltera informacija te prijava na let. Polijetanje zrakoplova kompanije Emirates u 14.40 sati izravno u Dubai gdje je dolazak predviđen u 23.05 sati (po lokalnom vremenu). Po dolasku slijedi transfer do hotel, smještaj i noćenje.

2. DAN DUBAI  noćenje, doručak
Nakon doručka ćemo krenuti u razgled povijesnog središta Dubaija, glavnog grada istoimenog Emirata koji se proteže na 72 km i jedan je od najprestižnijih i najbogatijih. Vožnja do zaljeva Khor koji je doprinio razvoju trgovine i grad Dubai dijeli na dva dijela: Bur Dubai i Dheiru, povijesni centar grada. U starom dijelu će nas očarati muzej u tvrđavi Al Fahidi koja je najstarija zgrada u Dubaiju. Šetnja do renoviranog starog dijela Al Bastakye gdje ćemo se upoznati sa tradicionalnom gradnjom. Slijedi ukrcaj na vodeni taksi Abra koji će nas odvesti na drugu stranu Khora. Nakon što obiđemo tržnicu začina i zlata, poslijepodne ćemo upoznati noviji dio grada – Downtown u kojem se nizaju neboderi kao što su Dubai Trade Center, Emirate Towers te ostali trgovački centri. Za kraj dana ćemo posjetiti najvišu zgradu na svijetu – Burj Kallifu i obići jedan od najvećih trgovačkih centara u svijetu – Dubai Mall. Prije povratka u hotel uživat ćemo u bojama magičnih fontana.
3. DAN DUBAI doručak, noćenje

Doručak. Vožnja do obale Perzijskog zaljeva gdje ćemo uživati u pogledu na najpoznatiji i najljepši hotel na svijetu Burj Al Arab. Zaustaviti ćemo se na poznatoj plaži Jumeira s bijelim pijeskom, a zatim odvesti do fascinantnog hotela Atlantis koji je smješten na vrhu umjetnog jezera Deira. Nakon fotografiranja, ukrcati ćemo se na monorail s kojeg ćemo razgledati znameniti umjetni otok Palm Deira i njegove brojne vile. Slijedi nastavak do marine i šetnja šetalištem „The Walk“ koji se rasprostire uz prekrasnu pješčanu plažu. Vožnja do hotela. Po želji uz doplatu, mogućnost odlaska na koktel u znameniti hotel Burj Al Arab (prijave prilikom rezervacije).

4. DAN DUBAI - ABU DHABI (fakultativni izlet)   doručak, noćenje
Slobodno vrijeme ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Abu Dhabi, glavni i najveći grad Emirata u kojem živi obitelj emira Al-Nahyan. Teško je povjerovati da je na tom istom mjestu prije samo 50 godina postojala samo jedna tvrđava okružena skromnim selima i palmama. Zaustavit ćemo se kod prekrasne Velike džamije, najveće džamije na svijetu koju krase 83 kupole. Unutar nje nalazi se najveći perzijski tepih (razgled unutrašnjosti nije uvijek moguć). Zaustaviti ćemo se kod jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, poznatog Emirates hotela te u Heritage Villageu gdje se može vidjeti rekonstrukcija tradicionalnog sela u oazi. U povratku u Dubai, zaustaviti ćemo se i kod najvećeg svjetskog natkrivenog tematskog parka Ferrari World. Povratak u Dubai. Noćenje.

5. DAN PO DUBAI – JEEP SAFARI (fakultativni izlet)  doručak, noćenje
Dan za opuštanje, zabavu i razglede u vlastitom aranžmanu. Dubai je inače shopping raj zbog brojnih trgovačkih centara s raznovrsnom ponudom. U starom dijelu Deira se nalaze dvije zanimljive tržnice začina i zlata. U modernom dijelu Dubaija preporučamo odlazak do centra Mall of the Emirates. Po želji, mogućnost odlaska na jeep safari, među zlatne dine! Posjet beduinskom kampu, večera i uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz ritam beduinske glazbe i ples trbušnih plesačica. Večernji povratak u Dubai.

6. DAN DUBAI - ZAGREB  doručak, let
Nakon doručka, slijedi vožnja do zračne luke i prijava na izravni let u 08.30 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 12.05 sati.


Redovna cijena: 7.460 kn

Posebna cijena na svim polascima osim 27.10. & 28.12.2018 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 6.920 kn

Zrakoplovne pristojbe: uključene u cijenu.


Cijena uključuje: zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb (uključen topli obrok), zrakoplovne i sigurnosne pristojbe, transfere na destinaciji, 5 noćenja s doručkom u hotelu 4* (Dubai, centar) dvodnevni razgled Dubaija,pratitelja putovanja na hrvatskom/ slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu u Dubaiju 2.990 kn, koktel u Sky Baru u hotelu 7* Burj al Arab: 1.070 kn (obavezna prijava i doplata prilikom rezervacije-ulaz dozvoljen samo starijim od 21 god.), izlet u Abu Dhabi: 450 kn, jeep safari s večerom 650 kn, Burf Khalifa (najava barem 14 dana prije polaska odnosno 30 dana prije novogodišnjeg polaska), dodatne usluge i obroke: novogodišnja večera u restoranu 1.080 kn (min. 10 osoba; rezervacija moguća do jednog mjeseca prije polaska),  sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 45 EUR, boravišna pristojba cca 5EUR/soba/noć, osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.


Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • ostale kartice: jednokratno

• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.