povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
ITALIJA

CAPRI - otok sunca i limuna

USKORO GARANTIRANO
4.280kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom na Capri
Polazak: 28.04. - 01.05.2018.
4 dana zrakoplovom iz Ljubljane

Posjetite Capri, otok sunca, naranči i raskošnih vila na kojemu prevladava bujno zelenilo i raznobojno cvijeće. Prepustite se uživanju na izletima s pogledom na kristalno more!

1. DAN: ZAGREB/LJUBLJANA – NAPULJ – CAPRI  noćenje  
Sastanak putnika na Autobusnom kolodovoru Zagreb i prijevoz (po želji uz doplatu) do zračne luke u Ljubljani ili dolazak u vlastitom aranžmanu u zračnu luku.  Prijava na let posebnim zrakoplovom prema Napulju. Po dolasku slijedi prijevoz do luke Molo Beverello i ukrcaj na brod prema Capriju. Po dolasku u Marinu Grande, slijedi prijevoz do hotela. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme i noćenje.

2. - 3. DAN: ODMOR – PO ŽELJI IZLET PO OTOKU  doručak, noćenje  
Doručak. Dani su namijenjeni odmoru i uživanju u istraživanju otoka uskih i malih uličica, pastelnih kuća, šljunčanih plaža, kristalnog mora i ostalih znamenitosti. Njegova privlačnost bila je poznata i Rimljanima, car August i potom Tiberije ovdje su ljetovali, tj. provodili umirovljeničke dane. U drugoj polovici 19. stoljeća ovaj prelijepi otok bujne vegetacije postao je omiljeno odredište mnogih europskih umjetnika, književnika i slikara, a sredinom 20. stoljeća Capri se pretvara u najprivlačnije ljetovalište svjetskog jet-seta (npr. Capri je bio omiljeno mjesto za odmor Jackie Kennedy koja je na Capri često dolazila. Ljetovanja na Capriju ostavila su traga i u svjetskoj modi – poznate su capri sandale za koje je zaslužna upravo Jackie O., odnosno capri hlače koje je planetarno poznatima učinila legendarna holivudska kostimografkinja iz zlatne ere Hollywooda, Edith Head. „Dragulj Mediterana“, taj maleni otočić prepun pozitivne energije i danas je jedno od najpopularnijih mjesta za odmor na Mediteranu. Svojim ozračjem profinjenosti i bogatstva otok Capri izdvaja se među mnogima, a spektakularna je raskoš njegovog bilja, boja i mirisa! Poznati talijanski modni dvojac, Dolce i Gabbana, izjavili su na otoku tijekom svoje revije prije nekoliko godina: „Na Capriju žena ne živi sezone. Ona živi život, ljubav i strast.“ Cijeli otok obiluje bujnim zelenilom, raznobojnim cvijećem, brojnim puteljcima.  Po želji možete se prijaviti na fakultativni izlet po otoku tijekom kojeg ćete razgledati mjesto Anacapri i Villu San Michele, jednu od najpoznatijih atrakcija na otoku koja oduševljava svakog posjetitelja zbog svojih lijepih vrtova i prekrasnih pogleda. Predlažemo i vožnju žičarom do vidikovca s kojeg se pruža izvrstan pogled na Faraglioni, 100 m visoke stijene u more, te odlazak do poznate Plave špilje. Noćenje.

4. DAN CAPRI – NAPULJ – LJUBLJANA/ZAGREB doručak, let
Doručak. Poslije doručka slobodno vrijeme za cappuccino i kupovinu posljednjih suvenira. Prijevoz do luke i brodom do Napulja. Transfer do zračne luke i let prema Ljubljani. Po dolasku mogućnost organiziranog transfera do Zagreba.


Cijena aranžmana po osobi – za min. 45 putnika:  4.280 kn

Doplata za manji broj putnika (do 44 putnika): 230 kn

Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 870 kn


* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aran¬žmana, doplata za najmanji broj putnika i takse (5.380 kn). Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje:

 • zrakoplovni prijevoz posebnim zrakoplovom Ljubljana – Napulj – Ljubljana,
 • prijevoz zračna luka – pristanište – zračna luka,
 • prijevoz brodom Napulj – Capri – Napulj,
 • tri noćenja s doručkom u hotelima 3/4*,
 • vanjske razglede prema programu,
 • asistenciju lokalnog predstavnika na otoku,
 • troškove organizacije putovanja.

Moguće doplate prilikom rezervacije:

 • jednokrevetna soba 690 kn,
 • 3 x večera u hotelu 290 kn,
 • izlet po otoku Capri: 350 kn (u cijenu uključen autobusni prijevoz do luke),
 • vođenje, ulaznica za Plavu špilju,
 • povratni transfer Zagreb – Ljubljana – Zagreb 349 kn.

Moguće doplate na putu: ulaznice po želji.
Doplate na licu mjesta: boravišna pristojba u hotelu cca 3 €/noć.

Popusti: dijete 2 do 12. god na dodatnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe - 15 %.

• U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na ovakvim putovanjima/projektima, postoji mogućnost raspisivanja većeg broja programa i samim time i autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja putnicima na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.

• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr


Načini plaćanja:

 • gotovina, Internet bankarstvo
 • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
 • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
 • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
 • Ostale kartice: jednokratno
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Video