Azija

Vijetnam, Kambodža i Filipini

Posjetimo zajedno....
Netaknuti sjever Vijetnama nudi izvrsne terene za planinarenje zajedno sa slavnim zaljevom Halong koji ima preko tisuću otoka, koji izviru iz tirkiznog mora, dok južni dio krasi idilični krajolik na rijeci Mekong. 
Kambodžu, koja je smještena u srcu Indokine. Njezin najveći hram veličanstvenog izgleda, Angkor Wat je majka svih hramova i srce Crvenih carstava, nekoć najmoćnijeg i najvećeg u tom dijelu Azije. Kambodža je danas skromna država koja očarava francuskom dozom u glavnom gradu Phnom Penh, dugim plažama na jugu i ljudima koji žive unatoč sjećanju na strahote nekadašnjeg režima i u sebi skrivaju zarazan optimizam. 
Filipine, koji se nazivaju zemljom sa više od sedam tisuća otoka. Otkrijmo arhipelag najstarijih terasa riže, najmanjeg živućeg primata na svijetu - tarsiera, letećih lemura, vodenih bivola i rijetkih krokodila. Upoznajmo svijet s podzemnim špiljama i umirimo adrenalinski duh vodenim sportovima. 
 
Više

Tajland, Indonezija, Malezija i Myanmar

Posjetimo zajedno....
Tajland,  tropsku kraljicu nasmijanih ljudi, koja obećava veliku zabavu i užitak. 
Indoneziju, tropski arhipelag s više od sedamnaest tisuća otoka. Sa slikovitim krajolikom i tropskim šumama predstavlja mjesto susreta mnogih naroda, običaja, jezika, umjetnosti i vjerovanja. Ugodimo si ukusnim jelima, otkrijmo bogatu kulturnu smaragdnu zemlju i divimo se moćnim vulkanima. Prepustimo se umirujućoj tišini budističkih hramova i uživajmo na nestvarnim plažama tropskog Balija.
Maleziju gdje je intenzitet miješanja različitih kultura i religija iznenađujuć. Upoznajmo taoistično proricanje sudbine, položaje Bude, islamski kalendar, sikhovske običaje, hinduističke hramove, divne džamije.-
Myanmar koji se smatra zemljom tisuću hramova, mirnog ritma života i srdačnih mještana. 
Više