povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
JUŽNA AMERIKA

ARGENTINA I PATAGONIJA

HIT PUTOVANJE
22.730kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom u Argentinu i Patagoniju
Polasci: 30.10.*, 07.12. 2018; 25.01., 20.02., 22.03., 26.10., 22.11., 06.12. 2019.
12 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke/Zagreb

Argentina je temperamentna zemlja, zemlja nogometa, najboljih odrezaka i opuštenog života. S druge strane, patagonijski krajolik ove raznolike latinske dame nudi idilu i opuštenost u zagrljaju netaknute prirode gdje ćete napuniti baterije. Zaplešite strastveni argentinski tango i pobjegnite do najjužnijeg grada na svijetu. Očekuje vas putovanje na kojem ćete doživjeti prostrane divljine, ledenjake, slikovita jezera, veličanstvene slapove i Buenos Aires, grad koji nikada ne spava.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – BUENOS AIRES  let
LET U SVJETSKU PRIJESTOLNICU TANGA
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske zračne luke u Buenos Aires, jedan od najvećih i najzanimljivijih gradova Južne Amerike. Ovisno o vremenima leta, dolazak u večernjim satima ili u jutarnjim sljedećeg dana.

2. DAN BUENOS AIRES  noćenje
PREDSJEDNIČKA PALAČA I EVITA PERON
Buenos Aires je grad koji nikada ne spava, grad temperamentnog tanga, brojnih kavana i bezbrižne atmosfere. Odlazak u razgled grada: avenije 9 de Julio, obeliska, Plaze de Mayo s katedralom, vijećnice i predsjedničke palače u kojoj su živjeli Juan i Evita Peron. Odlazak do trga i kolonijalne palače Casa Rosada. Razgled operne kuće Teatro Colo i jedne od najpopularnijih gradskih četvrti Recolete. Obilazak znamenitog groblja na kojem se nalaze grobnice Evite i Juan Perona, slavnog stadiona La Bombonera i poslovnih četvrti San Telmo i La Boca. U večernjim satima predlažemo odlazak na predstavu argentinskog tanga. Noćenje.

3. DAN BUENOS AIRES – FIESTA GAUCHA – BUENOS AIRES  doručak, ručak, noćenje
NA ARGENTINSKOM SELU
Doručak. Odlazak na izlet »Fiesta Gaucha«, tijekom kojeg ćemo uživati u ljepotama argentinskog ruralnog područja - Las Pampas. Odlazak do imanja i susret s argentinskim pastirima koji će nam predstaviti svoje vještine u jahanju. Na ovom području uzgajaju najbolja goveda na svijetu. Ručak uz tradicionalna jela sa žara »asado«. Povratak u Buenos Aires. Noćenje.

4. DAN BUENOS AIRES – URUGVAJ  doručak, noćenje
IZLET U URUGVAJ
Doručak. Slobodan dan za samostalne aktivnosti u Buenos Airesu. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u obližnji Urugvaj. Prijevoz s brodom preko zaljeva rijeke Rio de la Plata i obilazak urugvajskog grada Colonia del Sacramento, lijepih kolonijalnih zgrada i gradske jezgre. Povratak u Buenos Aires. Noćenje.

5. DAN BUENOS AIRES – EL CALEFATE  doručak, noćenje
LIJEPA ARGENTINSKA JEZERA
Doručak. Jutarnji let u južnu Patagoniju. Dolazak u mjesto El Calefate, smješteno uz najveće argentinsko jezero Lago Argentino. Slijedi vožnja terenskim vozilima do vidikovca s kojeg se pruža lijepi pogled na jezero. Šetnja gradom. Noćenje.

6. DAN EL CALEFATE – PERITO MORENO – EL CALEFATE  doručak, noćenje
U KRALJEVSTVU LEDENJAKA
Doručak. Dan ćemo provesti u nacionalnom parku Los Glaciares s 47 ledenjaka. Razgledati ćemo ledenjak Perito Moreno, pravo svjetsko čudo. Jedan je od rijetkih ledenjaka koji se pokreće, ali ne smanjuje. Pogled na ovaj ledenjak koji u slučaju lijepog vremena seže do visokih vrhova Anda pruža nezaboravan doživljaj. Za potpuni doživljaj, ukrcati ćemo se na brod kako bismo ga pobliže promotrili. Povratak u hotel, noćenje.

7. DAN EL CALEFATE – USHUAIA  doručak, noćenje
OGNJENA ZEMLJA
Doručak. Jutarnji let u Ushuaia, najjužniji grad na svijetu, koji se nalazi na otočju Ognjena zemlja (Tierra del Fuego). Iako na ovom području prevladava led i snijeg, europski su mu pomorci dali ime Ognjena zemlja zbog vatre koju su često palili starosjedioci. Najbrojniji životinjski stanovnici Ognjene zemlje su ptice i crni labudovi. Po dolasku, smještaj u hotel. Slijedi razgled grada i Muzeja na kraju svijeta. Noćenje.

8. DAN USHUAIA  doručak, noćenje
VLAKOM NA KRAJ SVIJETA
Doručak. Odlazak do nacionalnog parka Tierra del Fuego koji se rasprostire na 63.000 hektara i razgled Crne Lagune. Slijedi vožnja vlakom „The End of the World“ do nacionalnog parka izuzetne prirodne ljepote. Ukoliko bude dovoljno vremena, zaploviti ćemo kanalom Beagle do kolonija tuljana i pingvina (doplata). Povratak u hotel. Noćenje.

9. DAN USHUAIA – BUENOS AIRES – IGUAÇU  doručak, noćenje
KROZ VRAŽJI KLANAC
Doručak. Transfer do zračne luke i let prema Buenos Airesu. Po dolasku slijedi vožnja do slapova Iguaçu. Nalaze se na samoj granici Brazila, Argentine i Paragvaja, a čini ih ukupno 275 slapova čiji se zvuk širi čak 25 km. Razgled spektakularnih slapova sa argentinske strane i odlazak do »Vražjeg grla« s kojeg se pruža najljepši pogled na veličanstvene slapove. Smještaj u hotel. Noćenje.

10. DAN SLAPOVI IGUAÇU  doručak, noćenje
SLAPOVI OD KOJIH NASTAJU OBLACI
Doručak. Danas ćemo razgledati slapove i sa brazilske strane. Prijeći ćemo most Tancrezo Neves iznad rijeke Iguaçu, koja se izlijeva u rijeku Parana i obići najveću svjetsku hidroelektranu Itaipu (doplata). Povratak u hotel i noćenje.

11. DAN IGUAÇU – BUENOS AIRES – EUROPSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let
OPROŠTAJ OD ARGENTINSKE PRIJESTOLNICE
Doručak. Prijevoz do zračne luke i let u Buenos Aires. Slobodno vrijeme do polaska u zračnu luku i let u europsku zračnu luku.

12. DAN EUROPSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB
Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).


Redovna cijena: 23.890 kn

Posebna cijena za polazak 20.02. 2019 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 23.120 kn
Posebna cijena za polaske 25.01. & 22.03. 2019 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 22.730 kn
 
Cijenu za novogodišnji polazak potražite na www. palma-travel.hr
Doplata za manji broj putnika (do 14 putnika): 2.620 kn* 
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 3.790 kn * 


•    Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.


Cijena uključuje:  prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, unutarnje letove na relaciji: Buenos Aires - El Calefate, El Calefate - Ushuaia, Ushuaia - Foz de Iguaçu, Foz de Iguaçu - Buenos Aires, smještaj u hotelima 3/4* na bazi noćenja s doručkom, autobusne prijevoze i razglede prema programu, usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:  pristojbe zračnih luka 3.790  kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 3.690  kn, fakultativne izlete: tango show 650 EUR, izlet u Urugvaj 1.080 kn, krstarenje po kanalu Beagle 55 EUR, krstarenje po jezeru Argentino: 1690 kn, 9 večera: 2.230 kn, obilazak elektrane Itaipu: 270  kn, vožnja s brodom po rijeci Iguazu: 310 kn, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 55 EUR, izlazne pristojbe cca 30 USD, osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.
Ukoliko zrakoplovni prijevoznik ne potvrdi predviđene letove, pridržavamo pravo na promjenu zrakoplovnog leta odnosno na promjenu zračnu luke, dolazne luke te vremena polaska/povratka. Program putovanja se sadržajno neće mjenjati. Molimo da nam prilikom rezervacije dostavite kopiju putovnice.

Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.