povratak
PODIJELI S PRIJATELJIMA:
JUŽNA AMERIKA

ARGENTINA I BRAZIL

15.630kn
Pogledaj cjenik Pošalji upit

Putovanje zrakoplovom u Argentinu i Brazil
Polasci: 21.09., 28.10., 18.11., 26.12. 2018; 20.01., 22.02., 25.03., 26.04., 26.05., 21.06., 23.09., 24.10., 15.11., 26.12. 2019
9 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija

Argentina je temperamentna zemlja, zemlja nogometa, najboljih odrezaka i opuštenog života. Zaplešite strastveni argentinski tango, a zatim skoknite do Brazila, najveće južnoameričke države i prave vile koja svoje posjetitelje oduševljava sa slavnom karnevalskom prijestolnicom Rio de Janeirom i Copacabanom, jednom od najljepših plaža na svijetu. Ovo je zemlja koja očarava bujnim kišnim amazonskim šumama, živahnom atmosferom u metropolama i romantičnim kolonialnim gradovima. Dobrodošli u zemlju sambe, fotomodela i naravno, nogometa!

1. DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – BUENOS AIRES  let
LET U SVJETSKU PRIJESTOLNICU TANGA
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske zračne luke u Buenos Aires, jedan od najvećih i najzanimljivijih gradova Južne Amerike. Ovisno o vremenima leta, dolazak u večernjim satima ili u jutarnjim sljedećeg dana.

2. DAN BUENOS AIRES  noćenje, doručak
PREDSJEDNIČKA PALAČA I EVITA PERON
Buenos Aires je grad koji nikada ne spava, grad temperamentnog tanga, brojnih kavana i bezbrižne atmosfere. Odlazak u razgled grada: avenije 9 de Julio, obeliska, Plaze de Mayo s katedralom, vijećnice i predsjedničke palače u kojoj su živjeli Juan i Evita Peron. Odlazak do trga i kolonijalne palače Casa Rosada. Razgled operne kuće Teatro Colo i jedne od najpopularnijih gradskih četvrti Recolete. Obilazak znamenitog groblja na kojem se nalaze grobnice Evite i Juan Perona, slavnog stadiona La Bombonera i poslovnih četvrti San Telmo i La Boca. U večernjim satima predlažemo odlazak na predstavu argentinskog tanga. Noćenje.

3. DAN BUENOS AIRES  doručak, ručak, noćenje
NA ARGENTINSKOM SELU
Doručak. Odlazak na izlet »Fiesta Gaucha«, tijekom kojeg ćemo uživati u ljepotama argentinskog ruralnog područja - Las Pampas. Odlazak do imanja i susret s argentinskim pastirima koji će nam predstaviti svoje vještine u jahanju. Na ovom području uzgajaju najbolja goveda na svijetu. Ručak uz tradicionalna jela sa žara »asado«. Povratak u Buenos Aires. Noćenje.

4. DAN BUENOS AIRES – SLAPOVI IGUAÇU  doručak, noćenje
KROZ VRAŽJI KLANAC
Doručak. Prijevoz do zračne luke i let do slapova Iguaçu. Transfer do hotela i smještaj. Slapovi Iguaçu se zbog izuzetne ljepote nalaze na popisu UNESCO-ve baštine. Nalaze se na samoj granici Brazila, Argentine i Paragvaja, a čini ih ukupno 275 slapova čiji se zvuk širi čak 25 km. Razgled spektakularnih slapova sa argentinske strane i odlazak do »Vražjeg grla« s kojeg se pruža najljepši pogled na veličanstvene slapove. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN SLAPOVI IGUAÇU – RIO DE JANEIRO  doručak, let, noćenje
SLAPOVI OD KOJIH NASTAJU OBLACI
Doručak. Danas ćemo razgledati slapove i sa brazilske strane. Prijeći ćemo most Tancrezo Neves iznad rijeke Iguaçu, koja se izlijeva u rijeku Parana. Tamo se nalazi i najveća svjetska hidroelektrana Itaipu. Slijedi prijevoz do zračne luke i let u Rio de Janeiro. Prijevoz do hotela i noćenje.

6. DAN RIO DE JANEIRO  doručak, noćenje
KRIST OTKUPITELJ NA CORCOVADU
Doručak u hotelu. Slijedi nezaboravan doživljaj, vožnja pokraj pješčanih plaža, lagune Rodrigo de Freitas do nacionalnog parka Tijuace s raznovrsnim tropskim raslinjem, slapovima i brdom Corcovado na kojem se nalazi zadivljujući kip Krista Otkupitelja koji otvorenih ruku pozdravlja posjetitelje. U povratku u grad ćemo posjetiti brusionicu dijamanata. U večernjim satima predlažemo (doplata) odlazak na predstavu brazilskog karnevala i sambe. Noćenje.

7. DAN RIO DE JANEIRO  doručak, noćenje
PREKRASAN POGLED S GLAVE ŠEĆERA
Doručak. Uspon sa žičarom do znamenite „Glave Šećera“ (Pão de Açúcar) koja se nalazi iznad zaljeva Guanabara. S vrha se pruža prekrasan pogled na jedan od najljepših gradova na svijetu i njegovih plaža Copacabana, Botafogo i Flamengo. Slobodno poslijepodne za samostalne aktivnosti. Predlažemo uživanje na poznatim brazilskim plažama, obilazak botaničkih vrtova i javnih knjižnica. U večernjim satima predlažemo odlazak na tipičnu churrascherru večeru. Noćenje.

8. DAN RIO DE JANEIRO – EUROPSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let
UŽIVANJE NA COPACABANI
Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na Copacabani do polaska transfera u zračnu luku. Prijava na let do europske zračne luke.

9. DAN EUROPSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB
Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).


Redovna cijena: 16.790 kn

Posebna cijena za polaske 18.11. 2018 & 26.04. 2019 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 16.020 kn
Posebna cijena za polaske 22.02., 24.10 & 15.11. 2019 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 15.630 kn


Doplata za manji broj putnika (do 19 putnika): 2.000 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 3.850 kn *

• Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje:  prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 3/4* na bazi noćenja s doručkom, autobusne prijevoze i razglede prema programu, usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:  pristojbe zračnih luka 3.850 (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 3.620 kn, fakultativne izlete: tango show 85 EUR, predstava samba show 120 EUR, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 40 EUR, izlazne pristojbe cca 30 USD, osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.
Ukoliko zrakoplovni prijevoznik ne potvrdi predviđene letove, pridržavamo pravo na promjenu zrakoplovnog leta odnosno na promjenu zračnu luke, dolazne luke te vremena polaska/povratka. Program putovanja se sadržajno neće mjenjati. Molimo da nam prilikom rezervacije dostavite kopiju putovnice.


Načini plaćanja:

  • gotovina, Internet bankarstvo
  • American Express karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Diners Club karticama: do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Zagrebačke banke): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • Maestro karticama (izdanim od Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb): do 12 obroka bez kamata i naknada
  • MasterCard karticama (izdanim od Erste banke): 12 obroka bez kamata i naknada
  • Ostale kartice: jednokratno
• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja na www.palma-travel.hr. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
• Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama te na web stranici www.palma-travel.hr
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.